Frumusetile unei vizite in TransilvaniaTurismul in Transilvania a prins foarte bine si s-a dezvoltat in special in randul strainilor.

Ei cauta in aceasta regiune si in judetul Alba un loc pentru petrecerea unei vacante autentic romanesti in care sa vada istoria locului, sa ii cunoasca pe localnici si sa cutreiere satele Transilvaniei pentru a cunoaste mai bine traditiile fiecarui loc. Aici, in orasul Alba Iulia se poate face si publicitate radio Alba Iulia.

Satele de sasi din Transilvania sunt printre cele mai apreciate de turistii straini, obiceiurile pastrate in timp si ospitalitatea acestor locuitori fiind de-a dreptul impresionante pentru turistii din alte tari ale lumii. Britanicii au inceput sa viziteze Transilvania in numar tot mai mare in ultimii ani inclusiv datorita printului mostenitor al tronului acestei tari, Charles. El vine des in Romania si s-a declarat cucerit de frumusetea si autenticitatea caselor transilvanene si a satelor pe care le-a vazut.

In tara noastra ajung si multi turisti straini care vor sa traiasca rustic si sa simta cum e stilul de viata arhaic in care dormi in fan, nu ai electricitate, telefon mobil, calculator sau tableta. In judetul Alba si in Transilvania pot fi gasite multe pensiuni deosebite care isi asteapta vizitatorii in fiecare zi cu mancare traditionala si obiceiuri care sunt respectate din stramosi. Acest aer rustic si autentic al Transilvaniei este elementul definitoriu cautat de turistii straini in in vizitele lor in Romania.

Ospitalitatea locuitorilor satelor acestei regiuni e cea care ii aduce aici in fiecare an si ii face sa spuna ca putine tari se pot lauda cu atat de multe atractii turistice deosebite. Tara noastra ofera si iubitorilor de spiritualitate si religie prilejul de a vedea numeroase biserici vechi, manastiri si lacasuri de cult pastrate inca din vechime aici. Ele ii impresioneaza pe toti cei care ajung sa le vada.

Orasul Alba Iulia ofera si multe optiuni de petrecere a timpului liber. Barurile, restaurantele cu specific romanesc si terasele care pot fi vizitate aici il vor bucura pe orice vizitator si il vor ajuta sa se relaxeze aici. Locurile frumoase ale orasului, pline de istorie si traditie fac parte dintr-o reteta turistica de succes pe care mai multe orase romanesti o pot adopta pentru a atrage cat mai multi turisti care sa le viziteze pe tot parcursul anului. Frumusetea Transilvaniei si a locurilor ei va ramane cu siguranta in sufletul tuturor turistilor care isi petrec vacanta sau concediul aici.

In tara noastra vei gasi mereu locuri frumoase care merita vizitate. Natura iti rezerva foarte multe surprize in Transilvania, in cazul in care alegi aceasta regiune pentru vacanta sau concediul tau. Inainte de a-ti petrece vacanta in strainatate, ar fi bine sa vezi toate frumusetile tarii noastre si sa cunosti Romania asa cum este ea.

Tara noastra are multe de oferit vizitatorilor care vor sa o o vada si sa admire toate frumusetile ei din toate regiunile istorice. Transilvania se remarca in mod deosebit dntre toate si ii primeste pe toti cei care vor sa cunoasca zona multe surprize si aspecte unice in Europa si chiar in lume. In orasul Alba Iulia ai posibilitatea de a vizita mule muzee, biserici si manastiri vechi incarcate de istorie.

Categorized in: