Cum-pot-fi-alese-pietrele-pretioaseCand sunteti  pusi in fata frumusetii pe care vitrinele cu pietre pretioase le emana, orice om se alfa in mare impas in ceea ce priveste alegerile. Nimic foarte anormal daca avem in vedere si aspectul deosebit al tuturor acestora care e atent scos in evidenta de maiestria celor care au lucrat bijuteriile.

Cu toate acestea pietrele pretioase sunt mai mult decat simple pentru ca ele spun o poveste si sunt inconjurate de legende si de concepte si scot in evidenta foarte bine personalitatea persoanei care le poarta.

Reprezinta o amintire a naturii si a temperamentului fiecarei persoane, si o declaratie foarte sincera a acesteia. De aceea, a alege o piatra pretioasa se va face doar luand in calcul mai multe aspecte despre care puteti sa cititi ghidul ce urmeaza.

Ceea ce face ca o piatra pretioasa sa fie speciala si deosebita este modul in care aceasta poate sa reflecte lumina. De asemenea, pe acelasi criteriu vor fi alese si diamantele. In imaginile existente pe internet puteti gasi modele cu modul in care lumina trebuie sa se reflecte in mod corect.

Ea trebuie sa fie reflectata inapoi pe suprafata pietrelor pretioase in asa fel incat sa fie obtinut maximul de stralucire de care va fi capabila piatra.

De asemenea, proportiile unei pietre pretioase sunt placute ochiului fata de cele care nu pot reflecta lumina inapoi catre suprafata, astfel incat sa va fie mult mai usor sa deosebiti formele potrivite de cdele care nu sunt la fel de bune.

Asa cum veti putea a observati in imagini, unghiurile sunt cele care va ajuta sa va ghidati lumina si sa produca stralucirea. Nu e atat de simplu!

Fiecare piatra pretioasa are si propriul ei set diferit de unghiuri critice care vordetermina unghiurile optime pentru a putea returna cele mai mari cantitati de lumina. Cu toate acestea singurelelucruri pecare trebuie sa le stiti este ca unghiurilecritice vor afecta si forma pe care piatra o are.

Singurul lucru pe care trebuie sa il stiti este ca unghiurile acestea au potentialul de a afecta destul de mult si forma pietrei in asa fel incat orice om priceput precum bijtierul, nu poate observa mereu aceste aspecte si nu de fiecare data puteti sa realizati exact acele bijuerii de care ati putea avea nevoie utilizand anumite pietre pretioase.

Piata de bijuterii limiteaza foarte mult designu pe care o piatra pretioasa poate sa il aiba. Cu toate acestea daca vreti sa aveti bijuterii la comanda, situatia poate sa stea diferit.

Bijutierii din prezent au acces la mai multe idei, modele de design, programe care sa ii ajute sa faca bijuteriile ceea ce le permite sa faca mai multe obiecte unice care vor evidentia cat mai bine tot ce are piata mai bun de oferit.

In momentul in care pietrele pretioase au taiat un unghi incorect se va obtine ceea ce toti oamenii din domeniu numsc drept de fereastra sau efectul de fereastra care ese cel in care puneti piatra undeva deasupra unui zar sau a altor materiale scrise. Va recomandam sa va uitati sa vedeti daca se vad literele.

Categorized in: