Ce este presoterapia?Presoterapia este o modalitate noua de slabire, care se realizeaza prin drenaj limfatic, si este o tehnologie avansata atat pentru tratarea vaselor de sange, cat si pentru insuficienta sistemului limfatic, dar si pentru imbunatatirea unor probleme precum picioare grele si umflate, eliminarea toxinelor sau retentia de apa.

Presoterapia este o procedura antistres si relaxanta foarte eficienta, si care are rezultate deosebite in ceea ce priveste slabirea. Acest proces are rezultate insa si mai eficiente daca se foloseste in combinatie cu electrostimularea sua cu starvac-ul. In cazul persoanelor cu varice insa, se recomanda doar procedeul de presoterapie.

Ei bine, datorita faptului ca sunt producatori si distribuitori care se ocupa de utilari saloane, se pot gasi acum aparate profesionale pentru presoterapie atat in cadrul saloanelor de specialitate, cat si in cadrul cabinetelor de kinetoterapie.

Presoterapia se bazeaza pe niste pantaloni care sunt prevazuti cu 5 camere, astfel ca fiecare camera se umfla separate, pornindu-se de la degetele picioarelor si ajungandu-se pana la nivelul bustului. Trebuie mentionat faptul ca persoanele claustrofobe nu pot urma un astfel de procedeu.

In cazul persoanelor care isi doresc sa afle ce zone pot sa fie lucrate prin aceasta metoda, rezultatul este unul cat se poate de simplu. Presoterapia poate sa actioneze asupra bratelor, asupra picioarelor, asupra muschilor fesieri si asupra zonei abdominale.

Efectele procedeului sunt imediate, iar persoanele care vor urma un tratament de presoterapie, vor observa rapid o scadere in centimetri, insa vor elimina si toxinele din corp. in cazul persoanelor care se asteapta la rezultate spectaculoase si de lunga durata, trebuie mentionat faptul ca presoterapia singura nu va face minuni in lupta cu kilogramele.

Asa cum am mai spus insa ceva mai sus in articol, in cominatie cu electrostimularea sau cu starvacul insa, presoterapia poate avea rezultate mai mult decat spectaculoase, iar astfel se va ajunge si la kilograme mai putine.

Centrele de infrumusetare care sunt prevazute cu aparatura de presoterapie, cu siguranta vor fi prevazute si cu aparate de electroterapie, dar si cu alte aparate care sa ajute la remodelarea corporala, asa ca persoanele care isi doresc sa slabeasca, pot apela cu incredere la aceste solutii.

In cazul in care se doreste doar tratamentul prin presoterapie, trebuie mentionat faptul ca aceasta este o modalitate care nu slabeste in kilograme, ci doar in centimetri. Marele avantaj al presoterapiei este acela ca in momentul intreruperii tratamentului, partile tratate nu se vor ingrasa.

Un tratament de presoterapie trebuie sa contina cel putin 10 sedinte, iar numarul sedintelor dintr-o saptamana ar trebui sa fie doua sau trei. Odata terminate aceste 10 sedinte, va trebui urmat si un tratament de intretinere, care consta intr-una sau doua sedinte pe saptamana.

Ei bine, un alt amanunt foarte interesant legat de presoterapie, este acela ca nu are contraindicatii. Chiar si femeile insarcinate care nu pot folosi alte astfel de tratamente precum electrostimularea sau starvacul, pot apela la presoterapie, aceasta fiind cea mai non invaziva modalitate de slabire.

Asadar, in cazul persoanelor care isi doresc sa slabeasca in centimetrii, cu siguranta cea mai buna solutie este reprezentata de tratamentul prin presoterapie.

Categorized in: