Ce-echipamente-trebuie-sa-ai-neaparat-in-restaurantOrice bucatarie de restaurant – dar si bar – are nevoie de cateva echipamente esentiale pentru a putea functiona. Daca vrei sa incepi o astfel de afacere si vrei sa poti functiona in parametri cat de cat normali, inca de la inceput, atunci trebuie sa ai cateva echipamente esentiale.

O gama foarte variata de echipamente pentru restaurante in Craiova gasesti la Selgros. Poti profita de ofertele foarte bune la echipamente profesionale si sa te bucuri de tot ce este mai bun. Un drum rezolva tot.

In primul si in primul rand trebuie sa ai o soba profesionala, cu mai multe arzatoare, ca poti face fata unui numar cat mai mare de preparate si de comenzi. Unul cu 4 arzatoare si un cuptor mare te costa 5749,90 lei, insa gasiti si cu 6 arzatoare. La el, aveti nevoie neaparat de o hota profesionala, cu motor mare si bun care sa absoarba cat mai bine aburii si mirosul.

In aceeasi masura ai nevoie de mese de inox de lucru – pentru ca acestea se curata cel mai usor – suficiente. Asta trebuie vazut in functie de marimea bucatariei si de capacitatea restaurantului. In principiu, ar trebui sa ai cate o masa oriunde ai de lucru. Langa soba, centrala, langa aparate, pentru servire.

Spalatorul este la fel de important, iar acesta trebuie sa fie pozitionat in asa fel incat sa fie aproape de zona de debarasare si sa nu fie in picioarele bucatareselor. Nu vrem sa se incurce unii pe altii, dar nici sa nu se auda.

Vitrinele frigorifice sunt la fel de importante, pentru ca mancarea, semipreparatele si materia prima nu poate sa stea afara, in caldura unei bucatarii, pana in momentul in care va fi nevoie sa fie preparate. Ele trebuie pastrate in siguranta, pentru a nu se altera.

Lista poate continua cu butuc pentru transarea carnii, cantar electronic, masini de tocat, mixere profesionale, friteuze, dishuri pentru servire, ca sa nu mai spunem de oale, tigai, tavi pentru cuptor, ustensile si o multime de alte elemente fara de care nicio bucatarie de acasa nu s-ar putea numi astfel. Asa ca nu va tot invartiti in toata Craiova in cautare de echipamente, cand puteti sa le luati toate dintr-un singur loc, de la Selgros.

Selgros Craiova
Produse alimentare si nealimentare
Sat Preajba, com. Malu Mare,
str. Henry Ford, nr. 12, jud. Dolj
Craiova, , RO
Tel: 0251 305 000
Fax 0251 305 199

Categorized in: