Genti de damaAlegerea unei genti de dama depinde de mai multi factori, despre care vom discuta in cele ce urmeaza in acest articol

Culoarea conteaza. O geanta din piele neagra clasica este un accesoriu supravietuitor si un accesoriu maestru al adaptarii, care va strabate fara efort toate cele patru sezoane. Cu toate acestea, puteti experimenta mereu culorile si puteti sa descoperiti culorile care se potrivesc cu paleta dvs. si puteti gasi ceva extravagant: fie ca este o geabta tabacita sau lacuita, ajungand intr-o nuanta de roz elegant, bej vechi sau rebel metalic, cu siguranta va atrage multe priviri.

Materialele utilizate. Gentile de dama de declaratie pot fi facute din piele de piele, din piele de piele plina sau din materiale din piele acoperita cu PU. Ele pot fi, de asemenea, realizate din panza, piele faux, piele de caprioara.

Un lucru este clar – trebuie sa va asigurati ca geanta dvs. este fabricata din material de inalta calitate, ceea ce va face ca aceasta sa fie foarte rezistenta. Evident, nu toate materialele servesc toate ocaziile, insa un produs de inalta calitate este imperativ. Si cel mai important dintre toate detaliile este faptul ca in timp ce alegeti si purtati accesoriul dvs. preferat – trebuie sa fiti intotdeauna increzatoare in alegerea dvs., deoarece increderea nu merge niciodata in stil.

Alege pielea

Pielea este o tesatura excelenta deoarece se imbatraneste atat de bine. Este unul dintre lucrurile rare din viata care arata mai bine pe masura ce creste. De aceea este o alegere uimitoare pentru o geanta de dama. Puteti avea acest accesoriu timp de mai multi ani de zile, si il veti putea folosi fara probleme, dat fiind faptul ca piele ava rezista in timp.

Selectati o culoare neutra pe care o iubiti

Doamnele si domnisoarele sunt mereu inclinate sa aleaga nud, gri sau negru in momentul in care intentioneaza sa isi cumpere un astfel de accesoriu. Este o culoare clasica (nude)si multipla, care poate fi asociata cu cele mai multe lucruri. De la blugi si de la un cuier la o rochie neagra, o geanta neutra poate completa atat de multe stiluri, piese si personalitati diferite.

Pastrati-o structurata

Indiferent de stilul pe care il gravitati spre geometric, linear, organic, o geanta structurala este intotdeauna cea mai buna idee. Acesta va rezista mai bine uzurii zilnice si va pastra usor forma sa. Ultimul lucru pe care il doriti este o geanta saggy, in schimb optati pentru un stil elegant si structural, care va dura mai mult.

Evitati gentile cu logo-uri mari

Ca orice, tendintele vin si se duc. Cand investiti intr-o geanta de geanta de dama, doriti sa incercati sa ganditi pe termen lung. Indreptati-va atentia spre o geanta de dama de renume, dar incercati sa evitati un logo mare care va tipa locul de cumparare. Subtilitatea este mereu chicara si va rezista testului timpului.

Pastrati hardware-ul minim

Exista un numar de genti de mana incredibile, care sunt prezentate chiar acum, care au hardware elaborat si detalii complicate. Desi aceste piese ar putea fi uimitoare, ele nu sunt facute pentru viata reala. Cand vine vorba de hardware mai putin este mai mult. Nu ati vrea niciodata sa fiti afara si sa va descurcati sau sa va desprindeti lantul. Numai in ceea ce priveste intretinerea si durabilitatea, este posibil sa doriti sa lasati pungile hardware pe pista.

Categorized in: