De ce sa alegi foarfece profesionale pentru cuticule? Informatii utileConceputa pentru uz profesional, instrumentele STALEKS sunt instrumente profesionale de manichiura/pedichiura cu o cerinta de inalta calitate.

Otelul inoxidabil de calitate medicala este utilizat la fabricarea tuturor instrumentelor. Acest tip de otel este exceptional de rezistent la coroziune si are o duritate de neegalat, asigurand o claritate de lunga durata si o mare usurinta de intretinere.

Staleks, instrumente de o calitate incontestabila!

Principalele avantaje ale foarfecelor Expert sunt lamele subtiri, inguste, care ajuta la indepartarea calitativa a cuticulelor si a pielii dure, chiar si in locurile greu accesibile.

Lama curbata permite eliminarea cuticulelor permitand sa se casatoreasca perfect cu forma lunulei unghiei pentru o taiere precisa.

O forfecuta profesionala pentru cuticule, Staleks SX-30/1 Zebra, 21 mm se distinge prin lungimea manerului si a lamei de lucru.

Exista 3 tipuri de lungime a manerului si a lamei de lucru. Exista marimi S, M, L. Odata cu cresterea lungimii manerului, lungimea lamei de lucru creste proportional. Deci, fiecare stilist de unghii va putea alege o foarfeca de dimensiune confortabila pentru el.

Recomandari de ingrijire si depozitare

Intretinerea corecta, regulata si la timp contribuie in mare masura la o durata lunga de viata si la utilizarea confortabila a instrumentelor de manichiura.

 1. Nu uita sa dezinfectezi si sa sterilizezi instrumentele dupa utilizare conform instructiunilor producatorului.
 2. Periodic, garniturile, suruburile si elementele de taiere trebuie lubrifiate cu ulei.
 3. Apeleaza la serviciile profesionale cand vine timpul sa ascuti instrumentele. Ascutirea necorespunzatoare poate duce la deteriorarea instrumentului.
 4. Evita contactul muchiilor de taiere cu abrazivi.
 5. Nu depozita in conditii umede.
 6. Se recomanda sa pastrezi instrumentele cu lamele in sus.
 7. Utilizeaza carcase specializate pentru a proteja suprafetele de taiere in timpul depozitarii pe termen lung sau in timpul transportului.
 8. Evita contactul dintre marginile ascutite ale instrumentelor separate pentru a evita deteriorarea marginilor.
 9. Nu scapa si nu lovi instrumentele de suprafete dure. Acest lucru poate deteriora muchiile de taiere, in special varfurile.

Instructiuni de dezinfectie si sterilizare a instrumentului

Utilizatorul trebuie sa urmeze secventa de sterilizare a instrumentului.

Pasi de curare instrumente de manicura

 • Dezinfectare
 • Curatare pre-sterilizare
 • Sterilizarea

Dupa utilizare, toate instrumentele trebuie considerate contaminate si sunt supuse sterilizarii obligatorii. Instrumentele trebuie, de asemenea, sterilizate inainte de prima utilizare.

Dupa utilizare, instrumentele trebuie curatate de contaminanti straini si inmuiate intr-un dezinfectant.

Se recomanda folosirea dezinfectantelor eficiente impotriva virusurilor hepatitei B si C, si dermatomicozei.

Important!

 • Urmeaza instructiunile de utilizare a produsului selectat atunci cand dezinfectezi instrumentele.
 • Nerespectarea instructiunilor pentru prepararea solutiei si expunerea poate duce la rugina si degradarea muchiilor de taiere.
 • Nu curata instrumentele contaminate sub jet de apa pentru a evita raspandirea microorganismelor patogene prin stropire.
 • Dupa dezinfectie, instrumentele trebuie clatite cu apa pentru a indeparta dezinfectantul si uscate complet.
 • In timpul sterilizarii la temperaturi inalte, prezenta urmelor de dezinfectant sau apa poate provoca rugina.
 • Nu depasi timpul de expunere sau temperatura maxima permisa in timpul sterilizarii in autoclave sau uscate la aer. Acest lucru are ca rezultat o pierdere a rezistentei la coroziune a instrumentelor din otel care sunt realizate.

Categorized in: