Ce inseamna si la cat timp se face intretinerea unghiilor cu gel?Sa ai unghii mereu perfecte si impecabile este unul dintre obiectivele oricarei femei. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie sa faci este sa mergi la manichiurista ta preferata cel putin o data pe luna.

Una dintre cele mai populare solutii este reconstructia unghiilor, care iti permite sa ai, in cateva minute, unghii frumoase, impecabile si colorate, care sa reziste mult timp, dar cat de mult? Si, in special, cat timp dureaza reconstructia unghiilor?

Pentru a raspunde la o astfel de intrebare, este esential sa se analizeze mai intai o serie de factori legati de procesul de constructie a unghiilor. Prin urmare, sa analizam impreuna ce este reconstructia unghiilor si cat dureaza. Afla aici ce inseamna si la cat timp se face intretinerea unghiilor cu gel.

Ce este reconstructia unghiilor si cat timp dureaza?

Tratamentul de reconstructie a unghiilor a luat nastere in anii 1950 si este folosit pentru a obtine unghii perfecte, fara cusur, chiar daca cele naturale sunt deteriorate. Acest tratament nu deterioreaza unghiile subiacente si are avantajul ca dureaza cateva saptamani, ceea ce este mult mai mult decat oja clasica pe care o aplici acasa.

Prin urmare, un design de unghii poate dura in medie intre 2 si 4 saptamani. Reconstructia unghiilor serveste pentru a avea unghii perfecte chiar daca se are prostul obicei de a le manca sau daca sunt deteriorate. Realizata cu produsele potrivite si de catre profesionisti, reconstructia unghiilor este perfecta pentru a avea maini mereu ingrijite, fara a fi nevoie sa recurgi la un nou strat de lac de unghii sau acetona la fiecare doua-trei zile.

Dupa cum am spus, reconstructia unghiilor dureaza in general aproximativ o luna, pana la cel mult 4 saptamani, oricum. In general, durata reconstructiei unghiilor cu tips este mai scurta, in comparatie cu reconstructia unghiilor cu autocolante. Prin urmare, aceste elemente pot afecta durata acestui tratament si trebuie cunoscute in prealabil.

Alti factori foarte importanti au, de asemenea, un efect asupra duratei de reconstructie a unghiilor, care sunt mai degraba legati de comportamentul clientei insasi: sa vedem, asadar, ce se poate face pentru ca reconstructia unghiilor sa dureze cat mai mult timp fara a le deteriora.

Cum sa faci ca designul de unghii sa dureze mai mult timp?

Exista, de fapt, multi factori care pot afecta aceasta durabilitate si, prin urmare, trebuie sa ii cunoastem pentru ca unghiile sa arate mai bine si mai mult timp. Acordati atentie, prin urmare, intretinerii unghiilor dupa procesul de design al unghiilor, deoarece acest lucru este crucial pentru unghii cu gel bune si de lunga durata.

Exista cateva reguli simple care pot ajuta la o durata mai lunga de reconstructie a unghiilor cu gel: de exemplu, ar fi bine, in viata de zi cu zi, sa incercam sa evitam contactul prelungit cu apa, sa folosim manusi atunci cand facem curatenie si, prin urmare, intram in contact cu substante chimice, detergenti: de asemenea, este bine sa hidratam cuticulele in fiecare zi si, bineinteles, sa evitam intotdeauna sa folosim unghiile ca instrument pentru a deschide obiecte sau a zgaria si asa mai departe. Daca reconstructia unghiilor este facuta bine si daca respectati aceste reguli simple, veti vedea ca reconstructia va dura mult timp.

Categorized in: