telefon

In zilele noastre, telefoanele mobile au ajuns sa fie dispozitivele cele mai cautate si cele mai indragite dispozitive de pe piata, iar acest lucru nu are de ce sa ne mai surprinda, tinand cont de toate performantele pe care le poate avea un astfel de dispozitiv.

Pentru a avea un telefon foarte performant, si un dispozitiv care sa functioneze mai tot timpul la capacitate maxima, va trebui sa iti indrepti atentia spre un model care sa apartina unui brand renumit de pe piata.

Printre producatorii cei mai renumiti de pe piata, cu siguranta se numara Samsung, Apple, Sony sau HTC, insa mai sunt si alte branduri indragite de catre utilizatori, precum Huawei, Nokia sau LG.

Ei bine, indiferent de ce brand producator de telefoane mobile indragesti, si de ce preferinte ai, trebuie sa stii faptul ca trebuie sa te preocupe foarte mult intretinerea telefonului, pentru a nu fi nevoit sa il trimiti intr-un service pentru reparatii telefoane Bucuresti.

Intr-un astfel de service gsm, ajung de cele mai multe ori, telefoanele care au nevoie de o inlocuire display, sau de o inlocuire touchscreen. Este evident faptul ca o asemenea defectiune apare numai si numai datorita faptului ca telefonul nu a fost intretinut in mod corespunzator de catre utilizator.

Aceasta neglinejta a utilizatorilor poate sa fie una foarte costisitoare, mai ales daca stam sa discutam despre o inlocuire display pentru un model iPhone de exemplu, sau pentru un model din gama Galaxy S, a celor de la Samsung.

Pe langa aceasta problema cauzata de catre utilizatori, sunt si telefoane mobile care ajung intr-un service gsm datorita faptului ca fie nu mai functioneaza, fie functioneaza din ce in ce mai greu, datorita faptului ca au fost scapate in apa, sau ca au intrat in contact cu alte lichide.

Pentru o astfel de defectiune, cu siguranta avem un singur vinovat, si anume utilizatorul, iar telefonul daca este scos din apa, pana ajunge la service, nu trebuie sa fie pornit, si nici pus la incarcat. Mai mult decat atat, ii trebuie indepartata bateria, si scoasa si cartela sim, indiferent despre ce model de telefon discutam.

Tot datorita neglijentei utilizatorilir, in momentul in care se sparge display-ul, se poate sparge si touchscreen-ul, iar o reparatie care consta in inlocuirea touchscreen-ului este singura varianta care le mai ramane specialistilor de la service.

Chiar si difuzoarele sau microfoanele pline de praf ale telefoanelor, care nu mai functioneaza corespunzator, tot un singur vinovat il au si anume pe utilizator, pentru ca daca acesta s-ar fi ocupat de protectia telefonului, acest factor daunator care este praful, nu ar mai fi reusit sa afecteze acele parti componente ale telefonului.

Asadar, dupa cum se poate observa, se pot intalni mai multe situatii neplacute in care telefoanele mobile inteligente ajung la un service gsm datorita unor defectiuni produse din cauza neglijentei utilizatorilor.

Tocmai din acest motiv, ar fi bine ca in momentul in care iti cumperi un smartphone, sa il echipezi cat mai rapid cu accesoriile de protectie.

Categorized in: