De ce nu se incarca telefoanele?Atunci cand ai de gand sa iti inlocuiesti vechiul telefon mobil inteligent cu unul nou, in mod evident iti vei dori un dispozitiv care sa fie mult mai performant decat cel pe care il detii in prezent, asa ca fara indoiala iti vei indrepta atentia doar spre dispozitivele producatorilor de top din industrie.

Cu siguranta atentia ta va fi indreptata asupra modelelor Samsung si iPhone, de la Apple, pentru ca deja nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca acesti doi mari giganti, sunt cei mai de succes producatori din industria telefoanelor mobile.

Vei putea sa optezi si pentru un dispozitiv al altor branduri precum Sony, HTC, LG, Nokia sau chiar si Huawei, pentru ca si acesti mari producatori pot sa scoata pe piata telefoane foarte performante, iar sansele ca daca iti cumperi un astfel de telefon sa se defecteze, scad destul de mult.

Tot ceea ce conteaza este sa nu iti cumperi un telefon al unui producator nou pe piata, sau a unui producator despre care se spune ca scoate pe piata telefoane de o calitate indoielnica, pentru ca in caz contrar, va trebui sa iti trimiti telefonul pentru a fi reparat la un service Gsm Bucuresti.

Printre cele mai intalnite probleme cu care se confrunta utilizatorii de smartphone-uri ale acestor producatori sunt cele in care dispozitivele se blocheaza foarte des in momentul in care au deschise mai multe aplicatii.

Sunt deasemenea intalnite si situatii in care dispozitivul se restarteaza singur, iar ca o varianta de rezolvare acasa a problemei, va trebui sa resetezi dispozitivul pentru ca acesta sa revina la setarile din fabrica.

Una din situatiile destul de neplacute insa este aceea in care dispozitivul nu se incarca. In acest caz in primul rand va trebui sa verifici sursa de energie electrica pentru a te asigura de faptul ca aceasta este una functionala.

Daca priza este una functionala, atunci in mod evident, fie incarcatorul este defect si nu transmite energia electrica de la priza la telefon, fie telefonul este defect.

In acest caz este indicat sa incerci sa incarci un alt dispozitiv folosind incarcatorul tau, si telefonul tau folosind un alt incarcator. Daca telefonul tau se incarca folosind un alt incarcator, iar celalalt telefon nu se incarca folosind incarcatorul tau, atunci trebuie sa iti cumperi un incarcator nou.

In cazul in care insa telefonul tau nu se incarca nici cu incarcatorul tau, si nici folosind un alt incarcator, dar un alt telefon se incarca folosind incarcatorul tau, atunci va fi nevoie sa iti duci dispozitivul la un service gsm, pentru a suferi o reparatie de tip hardware.

Cu siguranta aceasta este o situatie destul de neplacuta pentru un utilizator de smartphone, insa trebuie sa stii ca expertii de la service, in fiecare zi se intalnesc cu tot felul de situatii de acest gen.

Pe langa problemele legate de faptul ca telefonul nu se incarca, la un service gsm se prezinta utilizatori care au nevoie de tot felul de reparatii hardware pentru dispozitivele lor, dar si utilizatori care isi duc telefoanele pentru anumite reparatii software, iar expertii de acolo le repara in cel mai scurt timp posibil.

Categorized in: