Cum se poate strica un display iPhone?Cum se poate strica un display telefon mobil, si in special un display iPhone? Cauzele deteriorarilor sunt in general socurile mecanice, loviturile, cazaturile, lichide care se scurg pe ecran, sau chiar de la cheile tinute langa telefon.

Pentru a putea fi identificata defectiunea si apoi remediata, iPhone-ul trebuie adus in service imediat, pentru a se face o constatare si a se aprecia daca defectiunea este superficiala sau foarte grava, astfel ca se va solicita inlocuirea display-ului.

Veti afla intr-un service ca exista doua modele de a repara un ecran al unui iPhone 6 sau iPhone 6 Plus. Daca s-a spart geamul, se poate schimba sticla, pentru ca geamul de la iPhone 6 este lipit pe display-ul LCD, si se inlatura foarte greu doar in laboratoare speciale, la fel se va si lipi, de aceea se recomanda metoda mai ieftina si mai simpla de inlocuire a display-ului complet.

De ce este atat de important sa intretineti display-ul oricaror telefoane mobile, si desigur si display-ul iPhone-urilor? Dintre sfaturile pentru intretinerea display-urilor, iata cateva: evitati expunerea la lumina directa a soarelui, la umiditatea prea mare sau temperaturi inalte.

Display-ul asigura vizionarea video-urilor si prin acesta puteti beneficia de functiile pe care vi le pune la dispozitie, puteti de exemplu sa navigati pe Internet, sau sa va jucati. Se mai recomanda sa se curete corect un display al unui iPhone, si anume sa nu il apasati prea tare, sa nu il fortati, fiind foarte sensibil la presiune, sa folositi materiale fine ca sa nu il zgariati sau sa lasati urme, iar solutiile de curatare a display-urilor sa nu contina acetona, amoniu, alcool, clorura sau toluen.

Deci orice posesor de iPhone trebuie sa fie foarte atent sa nu deterioreze display-ul din neglijenta sa, pentru ca este mai bine sa previna orice accidente, decat sa le remedieze, cu toate ca exista solutii de reparatii sau inlocuire in orice service.

Daca deteriorarea implica mai putin pe posesor, atunci se poate sa fie anumite defectiuni din cauza functionarii necorespunzatoare, care se pot constata si remedia de catre specialisti, si aici exista o discutie, care inclina clar balanta spre a nu repara de unul singur sau cu ajutorul prietenilor sau urmand un tutorial, pentru ca este foarte putin probabil ca o reparatie pe care o face un neprofesionist sa aiba calitatea unei executata de un profesionist si cu toate materialele sau instrumentele necesare.

Cel mai bine ar fi sa nu se strice acest display, dar exista numeroase situatii in care un display iPhone se poate strica si nu trebuie sa intrati in panica, pentru ca exista si numeroase solutii de reparatii, astfel display-ul afectat sa fie pus in functiune, sa fie perfect functional, sau in situatii mai grave sa fie inlocuit cu un display nou, la preturi care uneori sunt fie asigurate de garantie, fie sunt preturi avantajoase, pentru ca se merita sa fie inlocuit, decat sa fie reparat.

Acordati mai mare atentie insa acestei componente esentiale ale display-ului oricaror modele de iPhone, pentru a preveni aparitia oricaror deteriorari.

Categorized in: