Cum se alege rochia de banchet in functie de forma corpului?Inca de la inceputul anului scolar, elevii care vor absolvi liceul, se gandesc la banchetul de la sfarsit de an, si asteapta cu mare nerabdare aceasta zi.

Daca baietii nu au motive de ingrijorare privind aceasta zi, cu siguranta fetele incep sa se gandeasca din timp la alegerea unei rochii de seara, pe care sa o poarte pe toata durata evenimentului.

Tocmai acesta este si motivul pentru care o multime de fete sunt stresate din cauza banchetului, pentru ca dupa parerea lor, fie nu isi vor gasi rochia ideala, fie vor gasi rochia perfecta insa vor mai fi si alte fete care vor opta pentru acelasi model de rochie.

Ei bine, in cazul fetelor stresate pentru ca nu stiu sa isi aleaga rochia pentru banchet, problemele vor lua sfarsit, pentru ca acest articol le va ajuta sa isi aleaga rochia ideala in functie de forma corpului.

In cazul fetelor absolvente, care au silueta in forma de para, trebuie mentionat faptul ar fi ideala o rochie care se muleaza in partea superioara a corpului, si cu o fusta ampla in partea de jos a corpului. Acest lucru inseamna mai exact, evitarea rochiilor de tip sirena.

In aceste conditii, ideala ar fi o rochie de banchet scurta, care sa fie creata in stilul babydoll, si care sa fie realizata din tul in nuante vii.

Sunt insa si domnisoare care au silueta in forma de mar, iar aceste fete cu siguranta sunt constiente de zonele pe care trebuie sa le mascheze, dar si de zonele pe care isi doresc sa le scoata in evidenta.

In cazul fetelor care au o asemenea rochie, ideal ear fi rochiile de seara lungi, in stil empire, si cu o fusta care sa cada lin pe langa corp.

Cu siguranta sunt si fete mai mici de statura, iar acestea isi doresc rochii lungi de banchet, insa recomandarea specialistilor in moda ar fi aceea de a renunta rapid la aceasta idee. Rochiile lungi de banchet nu sunt ideale pentru fetele mici de statura, pentru ca aceste rochii vor accentua si mai mult inaltimea mica.

Pentru ca fetele mici de statura sa arate perfect, ideal ar fi sa se orienteze spre o rochie de banchet scurta, pana deasupra genunchiului.

Trebuie mentionat insa si faptul ca sunt mai multe fete care au o silueta slabam asa ca in cazul acestora alegerea unei rochii de banchet poate sa fie o misiune mai complicata.

Fetele care sunt foarte slabe si isi doresc sa evite neplacerile cauzate de o rochie de banchet aleasa neinspirat, ar cam trebui sa se orienteze spre rochii de banchet care sa le scoata talia in evidenta.

Asadar, dupa cum se poate observa, se pot gasi rochii de banchet pentru viitoarele absolvente de liceu, in functie de forma corpului, iar fiecare domnisoara va trebui sa tina cont de acest aspect atunci cand isi va alege rochia.

Pentru ca tinuta sa fie impecabila, incaltamintea va trebui aleasa cu mare atentie, la fel ca si accesoriile.

Categorized in: