Cum sa iti asortezi costumul cu pantofii?

 Uneori, chiar si in cele mai casual medii de munca, poate fi adecvat sa adopti un stil elegant. In aceste cazuri, un costum albastru este alegerea castigatoare. Si pentru o potrivire perfecta, va recomandam pantofi albastru bleu sau alb.

Un costum albastru in combinatie cu pantofi bleumarin creeaza un aspect sofisticat, pe ton, care mentine in continuare o nota informala.

Purtat cu albastru, albul ofera un contrast plin de viata si creeaza un aspect simplu si fara cusur, perfect pentru munca.

Temperaturile ridicate ale lunilor de vara necesita costume adaptate in culori mai moi, care ajuta la contracararea caldurii. Pentru un costum albastru pal, alegeti pantofi negri sau bleumarin. Daca vreti sa vedeti mai multe modele puteti intra pe Sarto.

Hainele usoare iti fac aspectul mai degraba casual, dar daca trebuie sa pastrezi un profil elegant, negrul este alegerea perfecta. Este o solutie simpla si intotdeauna adecvata.

Aspectul ton pe ton exprima un stil sofisticat: o pereche de pantofi bleumarin finiseaza perfect un costum albastru deschis.

Suntem intotdeauna tentati sa consideram sosetele sunt un lucru secundar, dar daca adauga o nota de culoare atunci cand sunt purtate cu un costum, pot atrage atentia. Asigurati-va ca potriviti culorile costumului si sosetelor respectand aceste reguli.

Costumele negre sunt elegante si formale si sunt un element esential al oricarei garderobe de afaceri. Culoarea sosetelor este importanta si nu trebuie sa atraga atentia, asa ca sosetele trebuie sa aiba o nuanta neutra.

Nuantele de gri, deschis sau inchis, vor crea un usor contrast cu costumul. Vor fi perfecte daca pantofii  sunt de orice culoare, cu exceptia negrului.

Pentru cele mai elegante aspecte, sosetele negre si pantofii vor adauga o nota de sobrietate naturala.

Un costum frumos albastru bleumarin se va potrivi cu orice ocazie de afaceri, de la o intalnire de afaceri pana la o zi la birou. Acest model versatil merge bine si cu diferite optiuni de ciorapi.

Un contrast indraznet poate fi o miscare ferma. Sosetele rosii sunt o modalitate de a face asta fara riscul de a compromite stilul.

Daca preferi ceva mai discret, alegerea sosetelor tot in albastru bleumarin va asigura un stil mai simplu si mai curat. Pentru ocazii mai formale, sosetele gri sunt perfecte cu un costum albastru bleumarin, deoarece creeaza un aspect mai profesional. Sosetele maro creeaza un contrast placut atunci cand sunt combinate cu costume albastre bleumarin. Asigurati-va ca purtati pantofi intr-o nuanta diferita.

Desi griul poate parea o culoare serioasa si sobra, se integreaza usor cu alte nuante, ceea ce face ca un costum gri sa fie versatil si usor de asortat. Condimenteaza un costum gri in cel mai sofisticat mod cu o pereche de sosete turcoaz si vei obtine o imagine interesanta. Nuantele de albastru se combina deosebit de bine cu griul, iar albastru bleumarin este alegerea perfecta pentru hainele croite in nuante de gri.

Pentru un aspect profesional, sosetele gri sunt o alegere sigura daca sunt purtate cu un costum in culori similare. Cu siguranta costumul gri este cel mai elegant articol vestimentar pentru un barbat, atat timp cat stii sa-l combini cu ocazia sau evenimentul pentru care l-ai cumparat.

Categorized in: