Sunt rentabile termostatele inteligente?

In zilele noastre, tehnologia este atat de avansata, astfel incat putem sa controlam tot ceea ce se petrece in locuintele noastre, prin intermediul telefonului mobil inteligent, chiar si cand ne aflam la zeci sau sute de kilometri distanta.

Datorita evolutiei incredibile a tehnologiei, oamenii folosesc in zilele noastre cele mai performante Salus termostate inteligente, care ofera o multime de beneficii.

Principalul avantaj al termostatelor inteligente care le separa de termostatele programabile traditionale este faptul ca sunt activate wi-fi si pot fi monitorizate si schimbate de pe telefon, atat timp cat aveti acces la internet. Aceasta conectivitate va permite sa profitati de noul dvs. termostat in moduri in care cu termostatul normal nici macar nu ati putea visa. ata ce puteti face cu un termostat inteligent:

1. Supravegheati casa cand calatoriti

Unele dintre cele mai distructive catastrofe casnice pot rezulta din faptul ca sistemul dvs. de incalzire moare sau functioneaza defectuos in timpul iernii. De exemplu, daca sistemul dvs. de incalzire esueaza, si conductele va ingheata, acesta poate provoca pagube de zeci de mii de lei, si va poate afecta calitatea vietii pentru mult timp.

Posibilitatea de a monitoriza casa de la distanta poate preveni acest lucru si este crucial sa faceti acest lucru daca calatoriti des sau petreceti iarna in alta parte.

2. Economisiti bani pe facturile dvs. de energie

Un termostat inteligent va poate economisi bani asigurandu-va ca nu platiti niciodata pentru incalzirea sau racirea casei cand este goala. Asadar, daca va indreptati spre locul de munca si uitati sa reglati temperatura, o puteti regla imediat ce ajungeti la destinatie.

La fel ca termostatele programabile, s-a dovedit ca termostatele wi-fi economisesc intre 10% si 20% din costurile facturilor dvs. de energie anuale.

Deoarece sunt prea scumpe costurile anuale in ceea ce priveste energia consumata, economiile de energie fi semnificative, iar dvs. puteti economisi bani. Merita asadar o asemenea actualizare destul de repede!

3. Programare si utilizare cu usurinta

Desi este adevarat ca termostatele programabile ofera si economii de energie serioase, multe persoane care le au nu se bucura de acest beneficiu. Acest lucru se datoreaza faptului ca multi proprietari gasesc pasii pentru a programa si utiliza complet termostatul un pic complicat.

Cu toate acestea, interfata familiara a unui termostat inteligent din secolul 21 este usor de controlat in viata de zi cu zi, si usor de programat, de asemenea.

4. Schimbati temperatura de la ORICE

De la restaurantul pe care l-ati ales pentru a lua masa inainte de a merge acasa, de la birou, sau cand deja va aflati in drumul spre casa de la serviciu; cu un termostat inteligent, aveti intotdeauna puterea de a schimba temperatura din interiorul locuintei.

Nu numai ca este o noutate aceasta facilitate oferita de termostatul inteligent, dar poate consolida si economiile de la 10% la 20%.

Asadar, luand in considerare toate cele discutate in randurile de mai sus ale articolului, cu siguranta in cazul in care doriti sa va simplificati viata, si sa economisiti in fiecare luna bani, de pe urma facturilor platite, atunci cu siguranta este rentabil sa utilizati termostate inteligente.

Categorized in: