Ce spun clientii despre iPhone 7Apple ofera reparatii gratuite pentru dispozitivele afectate de problema softului foarte lent, care include dispozitivele iPhone 7 cu numerele de model: A1660, A1779 si A1780. Clientii care au nevoie de o reparatie ar trebui sa contacteze serviciul Apple, sa viziteze un furnizor autorizat de servicii Apple sau sa viziteze un magazin de vanzare cu amanuntul al Apple. De asemenea inca mai exista pe piata pentru cei care au nevoie, ecran iPhone 7 de schimb.

IPhone 7 si 7 Plus utilizeaza diferite modemuri LTE, provenite de la Intel si Qualcomm. Modemul Intel suporta numai sistemul GSM si este limitat la retelele AT & T si T-Mobile din S.U.A., in timp ce modemul Qualcomm accepta GSM / CDMA si este disponibil pentru Verizon si Sprint. Potrivit testului iPhone 7 Plus, realizat de Cellular Insights, modelele Intel iPhone functioneaza mai prost decat modelele Qualcomm in zone cu semnal slab. Cand puterea semnalului este buna, nu exista probleme de performanta, iar experienta in lumea reala poate varia de la utilizator la utilizator.

Apple ar putea face de asemenea, reducerea performantei LTE a telefonului Verizon iPhone 7, cu un modem Qualcomm, care sa-l mentina la acelasi nivel cu AT & T iPhone 7 cu un modem Intel. Bazandu-se pe teste, Verizon iPhone 7 ar trebui sa depaseasca in mod semnificativ AT & T iPhone 7, dar in schimb, cele doua dispozitive functioneaza similar cu Verizon iPhone 7.

In comparatie cu un Samsung Galaxy S7 care are si un chip Qualcomm, Verizon iPhone 7 nu a putut concura, sugerand ca Apple si-a limitat performanta pentru a asigura paritatea de caracteristici intre modelele iPhone din diferite retele.

Clientii Apple care au achizitionat un iPhone Jet Black 7 sau 7 Plus ar trebui sa fie atenti atunci cand folosesc un dispozitiv care acopera spatele smartphone-ului. Mai multi proprietari de iPhone au descoperit ca, atunci cand husa este scoasa, elimina o parte din etichetarea de reglementare si textul din spate, cum ar fi “Proiectat de Apple in California”.

Un numar de clienti care au cumparat Black iPhone 7 sau 7 Plus au observat ca finisajul anodizat de pe dispozitivele lor a inceput sa se ciobeasca sau sa se desprinda in zone in care se presupune ca au fost atinse putin mai mult. Potrivit Apple, chipping-ul este o problema normala si nu este acoperita de garantie.

In exterior, iPhone 7 si iPhone 7 Plus arata foarte mult ca iPhone 6s si iPhone 6s Plus. Dimensiunile, in afara de greutate, sunt identice. IPhone 7 masoara inaltimea de 138,3 mm, latimea de 67,1 mm si grosimea de 7,1 mm, in timp ce iPhone 7 Plus are o inaltime de 158,2 mm, o latime de 77,9 mm si o grosime de 7,3 mm.

La 138 grame si 188 de grame pentru iPhone 7 si respectiv iPhone 7 Plus, cele doua dispozitive sunt usor mai usoare decat iPhone-urile de generatie anterioara.

Proiectat intelept, exista putine diferente vizuale intre iPhone 6 si iPhone 7, in afara de benzile de antena mutate care nu mai se intind pe partea din spate a iPhone-ului si camerele mari proeminente, o caracteristica care este remarcabila in mod special pe iPhone 7 mai mare cu o configuratie cu doua camere.

Categorized in: