What do you do when your touchscreen does not work?Poti cauta in magazine un touchscreen pentru telefonul tau. De exemplu, daca ai un Huawey vei avea nevoie de un touchscreen Huawei cu care sa il inlocuiesti. In cele ce urmeaza iti oferim o serie de informatii importante despre acest aspect si despre tot ce ai mai putea face atunci cand touchscreen-ul tau nu functioneaza corespunzator.

In primul rand iti recomandam sa nu disperi si sa nu iti versi nervii pe telefon. Pleaca de la premisa ca un telefon dat de pereti nu va functiona cu nimic mai bine pentru ca fizic nu are cum insa daunele pot sa fie mult mai mari. Telefoanele care au ecran tactl sunt mult mai avantajoase comparativ cu modelele clasice si o persoana care este familiarizata cu utilizarea vechilor telefoane va avea nevoie de o lunga perioada de acomodare cu sensibilitatea ecranului tactil insa multi reusesc sa se plieze pe noua tehnologie foarte repede ceea ce este foarte important.

Odata ce a fost dobandita deprinderea, nici nu vei realiza ca pe langa calitatea superioara de care beneficiezi datorita ultimelor ecrane foarte avansate, si viteza de scriere a unui mail sau a unui mesaj este mult mai mare deci vei economisi timpul pretios care si asa este destul de putin si vei putea face cu totul altceva in timpul in care scriai un mesaj.

De asemenea si interactiunea este mult mai placuta cu dispozitivul tau mobil si unele telefoane sunt mult mai prietenoase decat altele in ceea ce priveste display-ul. Cu toate astea ecranele care sunt sensibile la atingere pot sa fie deteriorate usor. In functie de telefonul pe care il detii, ecranul se poate deteriora mai repede si poate sa nu suporte foarte bine socurile la care este supus. Loviturile si zgarieturile au tot potentialul de a reduce cu mult calitatea imaginilor si va afecta sensibilitatea ecranului in timpul atingerii sau il va face complet nefunctional ceea ce nu este de dorit. Sunt si modelel de ecrane si touchscreen-uri care impresioneaza printr-un nivel mare de rezistenta.

In cazul in care proprietarul telefonului are foarte mare grija de telefon astfel incat ecranul sa se conserve pot aparea cazuri in care sensibilitatea tactica a touchscreen-ului scade cu mult in timp, in special atunci cand telefonul este folosit pentru foarte multe activitati. Sunt foarte multi utilizatori care isi pun pe telefoane jocuri si aceste aplicatii desi sunt cea mai importanta sursa de divertisment si relaxare pot deteriora sensibilitatea ecranului.

Dupa utilizarea in exces a jocurilor care implica interactiunea continua cu ecranul pot aparea unele probleme nedorite. In general vei putea vedea ca ecranul nu interactioneaza la atingere ci este nevoie de un numar mai mare de incercari pana cand reusesti sa dai un telefon sau sa deschizi anumite aplicatii. Uneori este nevoie chiar sa aplici si o presiune mai mare.

Din fericire nu trebuie sa cumperi un alt telefon intr-o astfel de situatie. Distribuitorii au scos pe piata si ecrane cu sensibilitate buna la atingere compatibile cu toate telefoanele si in functie de ce telefon ai iti poti cumpara un display nou pe care sa il duci la montat.

Categorized in: