Ce calculator se merita sa iti cumperi in anul 2018?In ultimii ani de zile, dintre cei care si-au cumparat un echipament pentru acasa pe care sa il foloseasca in diferite scopuri, foarte multi au ales sa isi indrepte atentia spre laptopuri in defavoarea calculatoarelor.

Aceasta alegere a utilizatorilor este una cat se poate de fireasca in conditiile in care laptopurile sunt la fel de performante precum calculatoarele, iar spatiul de depozitare pe care il necesita intr-o incapere este mult mai mic in comparatie cu spatiul de care are nevoie un PC pentru depozitare.

Au existat insa si exista in continuare si persoane care atunci cand au nevoie de un echipament pentru acasa, isi indreapta atentia spre PC-uri, chiar daca laptopurile au mult mai multe avantaje.

Cei care isi doresc neaparat un calculator acasa sunt fara doar si poate gamerii, insa acestia aleg sa isi construiasca de regula calculatorul pe cont propriu. Exista insa si gameri care isi cumpara un calculator gata construit special pentru gaming.

Cu siguranta nu doar aceasta categorie de utilizatori de isi indreapta atentia spre PC-uri, ci mai sunt si fani ai PC-urilor care oricand prefera un asemenea echipament in defavoarea unui laptop.

De exemplu, cei care isi doresc sa aiba acasa un PC care sa functioneze foarte bine si care sa poata sa fie folosit fara probleme in diferite scopuri, isi pot indrepta atentia spre calculatoare second hand i5, iar acestea vor functiona fara nici o problema.

Calculatoarele second hand de generatie i5 pot sa fie folosite fara probleme acasa atat in interes personal cat si in interes profesional, asa ca persoanele care isi aleg un asemenea PC, cu siguranta au doar motive de bucurie.

Cei care isi doresc un calculator second hand care sa fie si mai performant decat un echipament second hand de generatie i5, isi vor indrepta atentia spre un PC second hand i7, insa aceste echipamente au deja preturi destul de ridicate.

In cazul in care discutam despre persoane care isi doresc un PC pe care sa il foloseasca foarte rar, iar atunci cand il folosesc nu au cine stie ce asteptari de la acesta, cu siguranta putem spune ca li se potriveste foarte bine un calculator second hand i3.

Asadar, atunci cand discutam despre calculatoare second hand, trebuie mentionat faptul ca utilizatorii isi pot indrepta atentia spre echipamente second hand i3, i5 sau i7, iar in functie de preferinte, in functie de nevoi dar si in functie de buget, fiecare isi poate alege calculatorul second hand potrivit nevoilor sale.

Partea interesanta este aceea ca indiferent de generatia calculatoarelor second hand, acestea daca sunt achizitionate de la magazinele online sau offline de specialitate, vin insotite de un certificat de garantie.

Deci, dupa cum se poate observa, se pot gasi calculatoare second hand pentru toate categoriile de utilizatori, iar fiecare isi poate alege calculatorul pe care il considera ideal pentru nevoile sale.

Cei care nu isi doresc un PC, pot alege sa isi cumpere un laptop, fie el un laptop nou, un laptop second hand sau de ce nu unul refurbished.

Categorized in: