Care sunt cele mai bune casti pentru telefoanele mobile CX300Telefoanele mobile de ultima generatie reprezinta o parte integrata a vietii noastre de zi cu zi. Acestea ne insotesc pe toate drumurile, ne fac plimbarea mult mai usoara, dar totodata si mai interesanta.

Fie ca folosim un gps avansat pe telefon care ne arata drumul cel mai scurt spre destinatie, fie ca navigam pe Internet pentru a afla informatiile de care avem nevoie, fie ca ascultam muzica la casti, acestea ne ajuta destul de mult.

Castile pe care le folosim la un telefon mobil sunt unele dintre piese telefoane deosebit de importante. Practic multe persoane se relaxeaza in drumul zilnic catre serviciu cu autobuzul, tramvaiul sau metroul, ascultand muzica pe telefon.

Pentru a nu perturba linistea celorlalti calatori din mijlocul de transport este necesar sa fie folosite casti pentru audierea unei melodii mp3. De obicei, castile pentru telefon vin in pachet cu acesta, dar exista si situatii cand acestea nu satisfac pe deplin pretentiile utilizatorilor sau nu exista in pachetul de baza.

Cele mai utilizate sunt practic castile de tipul ear-buds sau intraauriculare. Acestea sunt practic cele mai potrivite pentru un dispozitiv mobil pentru ca sunt micute si in acelasi timp comode. Bineinteles ca exista si alternative, cum ar fi castile normale, castile wireless sau clip-on.

Doua modele de casti sunt dupa parerea multora foarte bune. Sennheiser este un brand de renume pentru castile de telefon mobil sau mp3. Modelul CX300 a fost lansat cu ceva ani in urma, dar este si astazi foarte apreciat.

In primul rand, trebuie sa stiti despre acestea ca sunt intraauriculare, dar pentru unele persoane par destul de deranjante, pentru ca nu sunt obisnuiti cu casti in urechi. Aceste casti insa, izoleaza foarte bine urechea de zgomotele exterioare si nu pica din urechi daca sunt fixate foarte bine.

Din punct de vedere al constructiei, acestea sunt foarte solide si totodata rezistente la uzura, fapt demonstrat mai ales de pastrarea popularitatii lor, care s-a pastrat intacta ani la rand.

Din punct de vedere al calitatii auditiei, aceste casti sunt peste alte casti mult mai scumpe. Se remarca pentru volumul lor si totodata pentru calitatea bass-ului, dar au si alte atuuri. Preturile acestor casti nu sunt foarte mari, fiind accesibile pentru toti utilizatorii lor. Bineinteles ca exista si persoane care isi doresc casti ceva mai moderne. Pentru acesti clienti exista numeroase modele ultraperformante.Philips SHE 9800

Philips SHE 9800 reprezinta o alternativa moderna la Sennheiser-urile prezentate mai sus.  Nu putem spune daca sunt mult mai bune, dar sigur sunt putin diferite. Acestea vin cu o serie de tehnologii noi, cum ar fi designul si reglarea acustica Philips. Practic acestea reprezinta inovatii la izolarea sunetului din casca fata de cel exterior.

Calitatea redarii acestuia este destul de buna, fiind foarte apreciata de clienti. Calitatea constructiei este foarte buna, cei de la Philips se lauda ca modelele lor de casti rezista foarte bine la uzura.

Studiind indeaproape cele doua modele de casti, observam ca de-a lungul ultimilor ani nu s-au produs schimbari fundamentale ale acestora. Intr-adevar, castile Philips sunt putin peste castile Sennheiser, dar acestea din urma rezista in preferintele clientilor.

Categorized in: