Unde pot fi purtati slapii pentru copii?Gama de slapi pentru copii existenta pe piata este foarte vasta si fiecare parinte ar trebui sa stie unde se preteaza acest tip de incaltaminte si unde ar trebui sa aleaga altceva, avand in vedere faptul ca sunt tot mai multe cazuri in care incaltamintea este complet gresit aleasa. Din acest motiv iti oferim mai multe sfaturi si sugestii despre cand si cum copilul tau ar trebui sa poarte slapi.

Vara la plaja sau la piscina

Vara pe plaja sau atunci cand esti la piscina poti da copilului tau slapi. Avantajul pe care acest tip de incaltaminte il ofera este modul foarte usor de a te incalta si descalta. Copilul nu mai trebuie sa descheie sireturi sau fermoare atunci cand vrea sa fuga dupa prietenii lui in apa sau prin nisip. In plus, nisipul nu sta in slapi ci trece mai departe, ceea ce este foarte important pentru confortul in timpul mersului. In adidasi se va acumula o cantitate uriasa de nisip care va intra in sosete si va genera disconfort copilului.

La petrecerile pe plaja

Petrecerile vara la mare pe plaja, se asorteaza bine cu o preche de slapi si nu este nimic iesit din comun ca copilul tau sa poarte slapi la aceste evenimente. Desigur, nu la o nunta pe plaja, insa la aniversarea unui prieten de familie sau a unui coleg de scoala, nu este nicio problema. La un astfel de eveniment copiii se joaca si trebuie sa se simta bine si relaxati.

In parc si la joaca

In functie de modul in care copilul tau se joaca poti sau nu sa alegi slapi in acest scop. Chiar daca este vara, atunci cand stii ca ai un copil care alearga foarte mult sau joaca fotbal, este recomandat sa ii cumperi o pereche de pantofi sport pentru ca slapii si papucii in general nu sunt potriviti. Se poate impiedica si se poate rani atunci cand loveste diverse obiecte dure sau chiar pietre si borduri. Intr-o pereche de pantofi sport, copilul tau va fi mult mai in siguranta.

La picnic sau la iarba verde

Daca stii ca copilul tau va sta cuminte pe paturica alaturi de prietenii sai sau esti intr-un loc fara foarte multa iarba, slapii sunt o solutie utila. Asa cum am spus si mai sus, in activitati care implica multa miscare situatia se schimba si se recomanda pantofii sport. De asemenea, daca iarba este crescuta, papucii in general nu sunt recomandati pentru nimeni deoarece in ea pot fi albine iar persoana incaltata in papuci risca sa fie muscata, ceea ce va distruge toata buna dispozitie.

Acasa

Slapii pot fi purtati acasa oricand, atat iarna cat si vara. Sunt unele dintre cele mai usor de folosit obiecte de incaltaminte. Nu trebuie sa inchizi si sa deschizi fermoare, capse sau sireturi si te incalti si descalti in doar cateva secunde.

Tinand cont de toate sfaturile de mai sus, putem concluziona ca nu trebuie sa iti duci copilul in slapi la nunta sau la botez insa il poti incalta cu slapii la petreceri de copii, pe plaja sau la joaca.

Categorized in: