Produsele-naturiste-sunt-mai-aproape-de-mine-prin-BiosanoDe cateva luni, am inlocuit absolut toate medicamentele, vitaminele si suplimentele alimentare din casa mea cu produse naturale. Am incercat sa gasesc un corespondent naturist pentru fiecare dintre problemele medicale cu care ma confruntam.De exemplu, suplimentele alimentare din farmacii pentru revitalizarea organismului si redarea energiei pe tot parcursul zilei le-am inlocuit cu plante, seminte sau sucuri naturale bogate in vitamine.

Pastilele pentru slabit din farmacii au ajuns la gunoi, in locul lor avand grija sa consum cat mai multe produse naturale care ajuta la detoxifierea organismului, cum ar fi sucul de aloe vera.

De ce am inlocuit toate medicamentele cu produse naturale? Deoarece natura ne ofera substantele de care avem nevoie intr-o forma concentrata. Natura a avut grija sa ne ofere remedii pentru absolut toate problemele de sanatate. Acum veti spune ca am exagerat, ca este imposibil ca produsele naturiste sa vindece toate bolile din lume.

Dar cati dintre voi stiti ca acea alga microscopica, denumita chlorella, combate cancerul si ajuta la refacerea celulelor nervoase? Da, exista produse naturale cu efecte uimitoare, dar inca nedescoperite de consumatori.

In primele saptamani dupa ce am hotarat sa inlocuiesc toate medicamentele cu produse naturale mergeam in magazinele din interiorul hypermarket-urilor si imi procuram de acolo tot ce aveam nevoie si ceea ce mi se parea folositor pentru organismul meu.

Desigur, ma sfatuiam si cu vanzatoarea care era o buna cunoscutoare a produselor si imi facea diferite recomandari. Dupa ce am inceput sa le testez si sa le cunosc proprietatile am hotarat sa le caut pe internet. Asa ca am descoperit, spre fericirea mea, o multitudine de site-uri de specialitate de pe care poti sa si comanzi online.

Dintre toate magazinele online pe care le-am gasit, cel mai potrivit pentru mine a fost Biosano. De atunci comand de fiecare data online si am reusir sa imi eficientizez timpul. Inainte de toate, am reusit sa gasesc toate produsele de care aveam nevoie intr-un singur loc. Alaturi de diversitate sta si calitatea produselor comandate, dar si preturile foarte bune.

De cele mai multe ori comanda mea depaseste 199 lei, deoarece imi comand toate produsele cam o data pe luna. Astfel, comenzile care depasesc acest prag sunt scutite de costul transportului. Biosano este un magazin online bine structurat, usor de folosit si cu descrieri elocvente cu privire la toate produsele.

Categorized in: