Masina anului pentru reprezentantele sexului frumos

Masina anului pentru reprezentantele sexului frumosProbabil ca cele mai asteptate evenimente in ceea ce priveste hobby-urile barbatilor, sunt prezentarile auto din marile saloane expozitionale. In acest sens barbatii tin sa fie prezenti la aceste tipuri de activitati, cautand in permanenta sa isi actualizeze si ei propriile masini conform standardelor dictate de catre greii din industria auto.

Chiar daca poate, financiar vorbind, nu sunt suficienti bani pentru a realiza tuning-uri de genul celor prezentate in cadrul expozitiilor, fiecare barbat aduce un plus masinii sale, macar prin dotarea acesteia cu sisteme performante audio, prin DVD- uri dedicate, sau prin sisteme de navigatie Ford , navigatie audi a4 b6 , etc, in functie de modelul avut in dotare.

Cu toate acestea, desi domeniul auto este in prezent preferat majoritar de catre “sexul tare”, consideram ca nu doar parerea barbatilor este utila, ci si cea a femeilor, care pot alege cu siguranta o masina dupa performantele sale si nu doar dupa aspect. Printre cele mai iubite masini de catre femei, desigur alese si in functie de criteriul pecuniar, putem distinge astfel autovehiculele de tip BMW seria 3, Audi RS5 si Range Rover, in ceea ce priveste automobilele de lux preferate, si gamele Kia, Nissan si Ford, ca masini destinate calatoriilor urbane.

Daca tot am adus in discutie modelele de masini Ford, ei bine ne-am bucurat sa le vedem a fi din ce in ce mai utilizate in randul soferitelor, mai ales in cazul celor care isi petrec destul de multa vreme in spatele volanului. Mai mult decat atat, se pare ca si in ceea ce priveste echiparea acestor tipuri de masini noutatile continua sa apara, sistemele de navigatie Ford fiind deja la mare cautare.

Acestea sunt disponibile in Romania in scopul echiparii oricarui model Ford, prin intermediul uneia dintre cele mai cunoscute firme de profil si anume Navigatiidedicate.ro.

Cum  orice competitie are sau ar trebui sa aiba si o sectiune dedicata parerii utilizatoarelor, iata ca anul acesta, autovehiculul Ford Fiesta 1.0 Eco Boost a fost declarat castigator al titlului “Masina anului 2013”, de catre juriul Women’s World Car of the Year. Alegerea s-a bazat cu siguranta si pe estetica autovehiculului, dar, pentru a nu tendentiosi, vom spune ca decizia a fost luata si in baza  caracteristicilor de putere care au atras in mod particular atentia doamnelor din juriu.

Pe langa tehnologia Eco Boost de 1 litru si 125 de cai putere, prezenta acum ca modalitate de echipare la majoritatea motoarelor Ford, schimbarea majora se produce la nivelul cutiei de viteze care, din cele 6 trepte pe care le detinea la predecesorul model Ford Fiesta, acum se regaseste in varianta de 5 trepte de viteza. Valoarea de 100 de kilometri/ ora este atinsa in aproximativ 9,4 secunde, incadrandu-se perfect in parametrii de performanta ai unei masini de oras.

Poate ca doamnele au apreciat la justa valoare si volumul portbagajului, care ajunge pana la 276 de litri, permitand astfel oricarui utilizator sa isi transporte in siguranta bagajele. Foarte interesanta este  si ideea de iluminare a bordului in nuante de turcoaz, prin tehnologia Ice Blue, pe langa posibilitatea pe care masina o pune la dispozitie pentru apelarea unui numar de urgenta in caz de necesitate. Pretul acestor modele este cuprins intre aproximativ 11.000 si 14.000 euro, ceea ce, potrivit doamnelor, ar inseamna in definitiv o masina de-a dreptul accesibila.

Cu totii asteptam aparitia noilor modele Ford Fiesta 1.0 Eco Boost pe piata din Romania, pentru a le putea proba in voie si pentru a ne convinge de faptul ca acestea isi merita titlul acordat. Le-am scoate probabil in vazul lumii pe cele mai dificile trasee, laudandu-ne apoi cu testele si rezultatele obtinute.

In ceea ce priveste echiparea corespunzatoare cu sisteme de navigatie GPS care sa ne ghideze in calatoriile noastre, site-ul www.navigatiidedicate.ro  ne poate veni in intampinare, prin sistemele dedicate atat masinilor de tip Ford, cat si pentru oricare dintre masinile noi pe care ne-am dori sa le testam sau achizitionam.


Alte stiri actuale :

1. Ford Fiesta 1.0 EcoBoost a fost aleasa de femei masina anului 2013
2. Ford va concura în Raliul Dakar 2014 cu două exemplare Ranger
3. POVEŞTI AUTO: 40 de ani BMW Vierzylinder
4. 12 noi imagini din Grant Theft Auto V
5. Peugeot, al doilea producător auto din Europa, a avut o pierdere de 65 milioane euro în prima jumătate a anului
6. Topul celor mai fiabile maşini second hand în 2013 (Warranty Direct)