Cele mai vandute chitare acustice
Atunci cand va doriti o chitara acustica cel mai bine ar fi sa va uitati si pe topurile de chitari acustice apreciate si vandute in ultima perioada pentru ca in mod sigur veti gasi si chitare pentru un buget redus. Trebuie sa luati in calcul trei factori: modul in care suna, modul cum arata si cat de mult costa.

In topul acesta intra si instrumentele vandute si populare. Printre ele exista si chitare foarte ieftine care pot sa demonstreze ca un pret accesibil nu inseamna de fiecare data urat si ieftin. Nu doar ca au sunete bune si arata foarte bine, insa topul acesta a fost facut si sub criteriul pretului de cumparare si de revanzare. Unele din ele au dovedit ca pot sa fie un partener de incredere pe o perioada foarte lunga.

Vintage VJ-100 N este o chitara foarte buna iar producatorul ne dovedeste ca are tot potentialul de a face chitare frumoase care scot sunete pline de caracter. Acest model este unul dintre astfel de modele foarte bune.

Taylor Big Baby reprezinta o chitara renumita pentru grif dar si pentru sunetul acustic superb pe care il produce. Modelul acesta este perfect pentru cei care vor sa produca muzica de calitate la un pret rezonabil.

Sigma OMR21 este o chitara compacta insa cu toate acestea sunetul pe care il produce este deplin si chitara aceasta emana caracter si clasa. Fata este din lemn solid si finisajul este satin. Zonele din spate si din laterale sunt din lemn de trandafiri indian iar griful este din mahon. Pentru o chitara la un buget bun aceasta are tot potentialul de a ii impresiona si pe muzicienii mai experimentati.

Wasburn LSB768 este o chitara acustica bariton foarte rara. Pe langa firmele precum Taylor, Alvarez si Walden care nu sunt accesibile, aceasta chitara are un corp mare si cea mai lunga scala.

Epiphone DR-100 este cel mai vandut model de chitara acustica fiind o chitara pentru buget redus care are un design perfect si elegant de moda veche.

Walden G830 este produsa asa cum se poate vedea si din denumirea ei de firma Walden care inca mai este un brand pentru chitare care a intrat pe pietele cu produse pentru buget redus. Aceasta chitara este produsa in Asia si chiar are aspectul acela serios de boutique si asta datorita prezentei evidente a lutierului Ioan Lee.

Sigma SDM-15 are absolut tot: un apect clasic, o constructie foarte buna, proiectarea perfecta a sunetelor, o sonoritate buna si pretul foarte corect. Care ar fi motivele pentru care sa nu cumparati aceasta chitara.

Lag Tramontane T66A este mai putin costisitoare si este laminata in totalitate. Din cauza absentei unui corp solid se pot auzi sunete entry-level. Tinand cont de aspect aceasta chitara arata destul de bine tinand cont de pretul pe care trebuie sa il platim pentru ea.

Faith Naked Neptune reprezinta o chitara frumoasa care are un aspect minim, ce a fost simplificat pana cand a ramas doar cu elementele de baza. Desi dupa cum spune si numele sau aspectul este golas, pe noi ne impresioneaza prin sunet si look.

Categorized in: