Bicicleta electrica de oras este mijlocul ideal de transport

Bicicleta electrica de oras este mijlocul ideal de transportBicicleta Blacktrail BT-01 este o bicicleta de oras electrica care a fost anuntata la sfarsitul anului 2010 de catre PG Bikes, si este fabricat din fibra de carbon intr-un design high-tech elegant, fara nici o suspensie. Acesta foloseste un 17-Ah LiFePO4, baterie, un sistem de unitate mobil si o multitudine de componente de inalta calitate. PG Bikes nu divulga prea multe despre aceasta bicicletea de oras.

Pretul bicicletei electrice a fost anuntat a fi 80.000 dolari, care a generat o multime de interese mass-media in calitate de cea mai scumpa bicicleta de pe planeta. Eticheta pretului este doar un dop de spectacol instant si este atat de uimitor ca majoritatea cititorilor nu trec peste asta. “Cine ar cheltui $ 80K pe o bicicletaa” Desigur, aceasta bicicleta este foarte scump si este comercializata la un segment de populatie cu bani, dar este, de asemenea, o creatie fascinanta. Multe lucruri pot fi invatate prin efortul PG pe BlackTrail.

Aceasta bicicleta merita mai mult decat hype de marketing regurgitat si fotografii pitoresti. Aceasta este una dintre cele mai mari
eforturi, comerciale sau private pentru a construi o bicicleta de oras electrica uimitore si este o creatie artistica adevarata. Potrivit unui interviu, fondatorul Blacktrail, Manuel Oster, a sustinut ca 500.000 de euro au fost cheltuiti pe dezvoltarea acestei biciclete.

Crearea acestei e-bike a fost o colaborare intre 3 companii germane, fiecare foarte respectata in domeniul lor, Bicicletele PG, curate compozite mobile si UB. Indiferent de cat de multe Blacktrails a vandut vreodata, acesta a generat foarte mlta atentia mass-media pentru societatea-mama.

Vizitati www.sportaddict.ro  pentru noile oferte la biciclete de oras .

Clean Mobile este o companie mica german care construieste un sistem mediu de unitate rafinat pentru bicicletele electrice care actioneaza ca un reductor, si transmit puterea cu un motor mic electric in butucul pedalier. Alte biciclete notabile care folosesc sistemul mobil curat sunt bicicletele Audi electrice, biciclete electrice Espire si Egnition KTM.

Fiecare sistem de Clean Mobile Drive este proiectat special pentru fiecare E-bike in parte De obicei, un sistem mobil Clean permite pilotului sa impartaseasca aceleasi unelte pedala-motor, un avantaj imens in materie de eficienta si de performanta pentru un E-bike.

Daca arunci o gramada de bani pentru o biciclete electrica de viteza PG, sa fii pregatit sa scoati mai multi bani atunci cand vine vorba de cumpararea pieselor de schimb.

Aceste biciclete de oras electrice au fost proiectate pentru viteza si intradevar genereaza multa viteza. PG spun ca vand diferite optiuni de motor controller in functie de ce fel de Blacktrail cumperi. Ei au o versiune care are o viteza de top de 30 de MPH cu un 1,2 kW, cu motor, care trebuie sa fie inregistrat ca o motoreta in Germania, iar versiunea ultra-puternica, care se presupune ca este capabila de a atinge o viteza de 65-MPH, cu un motor de 3,5 kW si trebuie sa fi inregistrata in Germania ca o motocicleta (in ciuda faptului ca are pedale).


Cititi si alte stiri interesante depre biciclete :

1. Vrei o bicicleta de oras ? Afla de ce trebuie sa tii cont atunci cand o cumperi
2. Studentii si profesorii de la UVT au propriul sistem de inchiriere a bicicletelor
3. EFECTUL SCUMPIRII BENZINEI: Mersul pe jos si bicicleta musca din timpul dedicat masinii
4. PREMIERA in Romania! Road Grand Prix, turneu de concursuri de ciclism pe sosea! Afla totul despre cel mai tare concurs: