Tot ce vrei sa stii despre buchetele de flori in culori pastelateNuantele pastel au devenit foarte la moda si au devenit nuantele preferate ale unui numar mare de oameni. Aceste culori sunt nuante deschise sau atenuate ale culorilor normale, asa ca pot exista atatea game pastelate cate culori exista. De obicei transmit o senzatie relaxanta si moale.

Sunt culori folosite in mare masura de fotografi, designeri de nunti, pictori si tot mai mult florarii. Folosirea acestor culori este de obicei legata de primavara, coincizand cu anotimpul perfect al anului pentru flori. Buchetele create cu tonuri pastelate sunt cele mai potrivite atunci cand vrem sa trimitem flori pentru nasterea unui bebelus sau aniversarea unei persoane apropiate.

Rozul este culoarea pastelata prin excelenta, iar noi avem posibilitatea de a gasi un numar mare de flori in aceste culori pentru a crea cadoul perfect. Mai jos numim cateva dintre ele.

Diferite flori de culoare roz pastel

  • Bujori

Aceste flori au o culoare frumoasa roz pal si sunt perfecte daca iti plac florile cu multe petale. Sunt foarte romantice si ofera un aspect elegant. Au multe soiuri, dar cele mai cunoscute soiuri roz pal sunt Shirley Temple, Gardenia sau Lillian Wild. De obicei, infloresc la mijlocul lunii mai si iunie.

Daca iti plac aceste tipuri de culori, nu uita ca se fac livrari de flori online in Constanta.

  • Garoafe

Desi in mod normal sunt considerate albe, exista o categorie care prezinta o nuanta roz pal. Desi sunt delicate, infloresc frumos si vor arata frumos pe terasa sau balcon. Aceste tipuri de flori trebuie udate frecvent si indepartate frunzele si florile moarte pentru a te bucura de ele cat mai mult posibil.

  • Astilbe

Este o planta exotica din Asia. Contrastul dintre verdele inchis al frunzelor si culoarea roz pal le face foarte frumoase. Sezonul lor de inflorire este vara si te poti bucura de ele o perioada lunga de timp atata timp cat le pui in apa si le ingrijesti corect. Vei avea o floare deosebita si frumoasa cu culori unice care iti va decora casa.

  • Zambila

Aceste plante se caracterizeaza prin rezistenta indelungata. Daca pui una in casa ta, nu numai ca va aduce tonuri pastelate frumoase, dar degaja o aroma minunata. Alege o vaza cu apa in interior si bucura-te de un ansamblu floral grozav.

  • Dahlia

La fel ca marea majoritate a acestor plante, o vei vedea inflorind in timpul sezonului estival si te vei putea bucura de ea pana toamna tarziu. Daliile au nevoie de multa apa si soare. Daca ai grija de ea asa cum trebuie, vei avea o floare frumoasa, cu petale abundente.

Acestea sunt doar niste exemple de flori cu nuante de roz pastel, dar exista multe altele. Daca aceste tonuri sunt printre preferatele tale, ai o gama minunata de posibilitati pentru a crea buchete spectaculoase. Daca esti in cautarea unei anumite flori sau iti doresti sa iti creezi propriul buchet in tonuri pastelate, contacteaza o florarile si suntem siguri ca aceasta te va informa despre toate posibilitatile tale!

Categorized in: