Inele de logodna cu rubine si diamante?Atunci cand vine vorba despre inele de logodna, cu siguranta fetele discuta intre ele, si ajung toate la concluzia ca si-ar dori sa primeasca un asemenea inel, de la Royal Diamante, iar inelul sa fie prevazut cu rubine si diamante.

Cei care intentioneaza sa faca pasul cel mare, cunoscand dorintele si aspiratiile partenerelor lor, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre acest magazin online, pentru a alege inelul perfect. Daca va aflati in cautarea unui inel de logodna si doriti sa alegeti un inel de logodna cu rubin de la Royal Diamante, in cele ce urmeaza veti putea descoperi mai multe detalii despre aceasta piatra pretioasa.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte pietre pretioase, rubinele vin intr-o singura culoare – rosie. De fapt, cuvantul rubin este sinonim cu cuvantul rosu si poate fi utilizat si in mod interschimbabil. Nu e de mirare ca numele “ruby” vine de la “ruber” latin, ceea ce inseamna rosu.

Un rubin este de fapt un safir rosu. Are aceleasi proprietati ca un safir (care vine intr-o gama de culori) si are aceeasi structura minerala. Culoarea este cauzata de urme de crom prezent in timpul procesului de formare a pietrei.

De ce se numeste un rubin si nu un safir rosu?

Din punct de vedere istoric, rubinul a fost intotdeauna considerat o piatra in sine. Nuanta stralucitoare a lui rosie il deosebeste de safire si isi stabileste reputatia de cel mai pretios dintre toate pietrele pretioase colorate. Pentru ca safirul sa fie considerat un rubin, acesta trebuie sa prezinte o culoare intre rosu portocaliu si rosu purpuriu. Limita dintre safir si rubin este culoarea roz.

Unul dintre principalii factori de luat in considerare atunci cand decideti sa alegeti o piatra pretioasa pentru inelul de logodna este durabilitatea, tinand cont de faptul ca bijuteria va fi purtata in fiecare zi, pentru tot restul vietii. Ei bine, rubinul este o piatra pretioasa rezistenta care poate avea o durata de viata indelungata.

Rubine mari naturale de inalta calitate sunt mult mai rare decat diamantele si pot fi mai valoroase. De fapt, dintre toate pietrele pretioase, rubinele sunt cele mai rare.

Ei bine, acestea sunt cateva detalii importante pe care trebuie sa le cunoasteti in legatura cu rubinele. Inainte de a alege inelul de logodna, trebuie sa stabiliti tipul metalului. Pentru un aspect modern nou, alegeti metale albe, cum ar fi platina si aurul alb. Pentru o recapitulare clasica, imperecheati rubinul cu aur galben sau trandafir.

Inelul de logodna de tip cluster, din aur galben şi aur alb de 18kt, prevazut cu un rubin cu tăietura smarald în mijloc, care are greutatea de aprox. 0.57ct, si care este înconjurat de diamante cu tăietura rotund brilliant, cu greutatea totală de 0.21ct, poate fi alegerea ideala de la Royal Diamante pentru cei care urmeaza sa isi ceara in casatorie partenerele.

Inelul de logodna de tip cluster, realizatdin aur alb de 18kt, prevazut cu un rubin oval în centru, care are greutatea de aprox. 1.00ct, si care este înconjurat de diamante cu tăietura rotund brilliant, cu greutatea totală de 0.39ct, poate reprezenta deasemenea o alta solutie ideala privind inelul de logodna.

Acestea sunt doar doua exemple, insa la Royal Diamante se pot gasi multe alte astfel de inele de logodna, asa ca toti cei care isi doresc sa faca marele pas, isi pot indrepta cu incredere atentia spre acest magazin online.

Categorized in: