soft management depozit - Crosspoint WMS de la Pointlogistix

Pentru ca o companie, indiferent de dimensiunile sale, sa ramana in joc astazi este vital ca aceasta sa poata gestiona fara probleme solutii cross-channel, precum si toate partile mobile ale lantului de aprovizionare.
Revolutia digitala a permis ca solutiile inovatoare in domeniul logisticii sa fie accesibile si disponibile tuturor, iar firmele ar trebui sa profite de toate optiunile disponibile! Cu atat mai mult cu cat solutiile adaptate moderne permit ca IMM-urile sa se bucure de aceleasi avantaje competitive ca si intreprinderile mari.
Alegerea unui sistem de management de depozit poate ajuta o firma sa obtina o mai mare eficienta, sa se bucure de reducerea costurilor inutile si sa eficientizeze fluxul de munca. Un sistem WMS de top, care iti poate ridica afacerea, trebuie ales dupa 4 principii esentiale.

Usurinta in instalare si utilizare

Primul aspect de care trebuie sa tii cont este usurinta generala in utilizare a unei solutii WMS. Usurinta in utilizare tine de rapiditatea instalarii si lansarii, de resursele necesare pentru acestea, precum si de durata training-ului pentru staff. Cea mai buna varianta pentru IMM-uri este aceea a unui produs WMS instalat si gata sa functioneze cat mai rapid si cu pregatire minima.
Crosspoint, produsul central al celor de la Pointlogistix.ro este un astfel de sistem exceptional, usor de implementat si de utilizat chiar si de catre angajatii care nu sunt asi in tehnologie. Care sunt atu-urile sale? Un meniu simplu si un tablou de bord clar, cu ajutorul carora se pot optimiza rapid eficienta si timpul angajatilor. Cand vine vorba despre uppdate-uri, acestea se vor face cu lejeritate, la nivelul intregii companii, fara sa tulbure eficienta.

Functionalitate maxima

Principalul motiv pentru care au aparut WMS-urile este acela de a usura viata tuturor, executand procese specifice unei companii printr-o singura platforma si permitand functionarea end-to-end simplificata si centralizata. Iata de ce atunci cand alegi un WMS trebuie sa stii exact modul in care acesta va eficientiza procesele la nivelul conpaniei tale. Un WMS excelent va avea capacitatea de a oferi asistenta in toate domeniile problematice si de a veni cu solutii intr-un mod organizat. Ideea de baza este ca ai nevoie de un WMS care sa iti faca afacerea mai eficienta si, prin urmare, mai profitabila, cu asistenta minima.

Flexibilitatea

Flexibilitatea unui WMS este de o importanta esentiala, deoarece orice IMM cauta sa isi dezvolte si sa isi extinda afacerile si, prin urmare, va avea nevoie de instrumente digitale pentru a face asta. Nicio companie nu isi doreste sa fie impiedicata in evolutie de un instrument care imbatraneste repede si care nu poate fi integrat cu alte instrumente. De aceea, un WMS ideal – asa cum este solutia Crosspoint – poate fi intregrat cu diverse ERP-uri si se preteaza unor modele diverse de afaceri, fiind suficient de flexibil incat sa creasca odata cu compania.

Accesibilitatea

Cand vorbim despre accesibilitate, ne referim atat la capacitatea WMS de a integra procesele de afaceri ale unei companii, cat si la capacitatea sa de a fi usor disponibil utilizatorilor. Un sistem excelent va putea gestiona toate activitatile din depozit, angajatii, produsele si miscarile bunurilor, permitand o analiza mai usoara a eficientei angajatilor, precum si a stocurilor.

Categorized in: