Carucior pentru copii: avantajele si dezavantajele diferitelor modelePentru a nu regreta alegerea ta, trebuie sa alegi caruciorul pentru bebelusi potrivit. Care sunt avantajele si dezavantajele fiecarui model de carucior de pe piata?

Bebelusul va veni pe lume in sfarsit! Incepi sa te interesezi de articolele de ingrijire a copilului? Acest lucru este destul de normal! Trebuie sa te pregatesti bine pentru sosirea lui, astfel incat totul sa fie in sfarsit gata in ziua nasterii.

Printre accesoriile esentiale se numara si caruciorul. Alegerea unui carucior este foarte importanta deoarece este accesoriul care va tine compania bebelusului in urmatorii 3 ani. Dar cum sa navighezi printre multitudinea de modele care inunda piata, fara a uita recomandarile rudelor? Iata avantajele si dezavantajele fiecarui model de pe piata.

Caruciorul sport

Avantaje: Acest model este foarte practic, mai ales in oras. Este usor de manevrat si foarte usor. Acest carucior se pliaza in 3 dimensiuni, ceea ce il face sa nu fie greoi. Este accesoriul ideal daca locuiesti in oras sau calatoresti cel mai des cu masina. In plus, poti gasi modele ieftine de carucioare pe piata.

In plus, caruciorul sport este disponibil intr-o mare varietate de modele. Poate fi foarte simplu si mic, favorizand usurinta si caracterul practic. In schimb, caruciorul sport poate afisa forme sofisticate si poate avea echipamente de ultima generatie pentru a se transforma intr-un carucior mai sportiv.

Indiferent de modelul pe care il alegi, caruciorul va fi intotdeauna mai usor si mai compact decat carucioarele conventionale. Prin urmare, sunt ideale pentru calatorii sau iesiri urbane, deoarece se pliaza pentru a le depozita in siguranta in portbagajul masinii sau intr-un dulap.

Dezavantaje: utilizarea acestui carucior este limitata la copiii mici. Majoritatea modelelor disponibile sunt utilizate numai de la 6 luni.

Caruciorul combinat

Avantaje: Caruciorul trio sau caruciorul combinat poate reuni 3 elemente pe acelasi cadru: un patut, scoica auto si un landou. Datorita acestor trei elemente, poate fi folosit de la nastere pana la 3 ani.

Contra: Singurul sau dezavantaj este ca este foarte voluminos si mai greu. Daca calatoresti des cu masina, acesta nu este accesoriul pentru yine. In plus, acest model este mai scump de cumparat.

Caruciorul 2 in 1

Avantaje: Caruciorul 2 in 1 ofera mult confort atat copilului, cat si parintilor. Exista multe modele pe piata, poti alege un carucior pentru copii Anex E-Type. Toata lumea isi va gasi pe cel potrivit.

Acest tip de carucior curpinde: landou cu saltea, cos pentru cadru, protectie ploaie, copertina partea sport, roti pline – air free, scaun, cadru, protectie pentru picioare scaun, protectie pentru picioare landou, rucsac, plasa anti-insecte.

Dezavantaje: Modelul 2 in 1 poate fi utilizat numai de la 6 luni. In plus, este foarte voluminos in transportul public.

Caruciorul cu trei roti

Avantaje: Caruciorul cu 3 roti este recomandat in special pentru utilizare in mediul rural sau pentru parintii carora le place sa faca jogging. Este un autoturism real. In plus, este foarte practic, stabil si mai rezistent.

Contra: Unele modele pot fi utilizate numai de la 6 luni. De obicei, este un carucior de varsta a doua. In plus, modelele cu roti mici nu pot fi utilizate pe drumuri accidentate.

Categorized in: