Tipuri de relatii sexuale care nu ar trebui sa aiba loc intr-un cupluUnii barbati se bucura de faptul ca sunt foarte potenti din punct de vedere sexual. Altii insa, au nevoie de diverse medicamente pentru potenta. Daca ai o astfel de problema, nu trebuie sa eziti sa iei anumite produse, deoarece e mai rusinos sa nu fii potent la momentul potrivit, decat sa ceri ajutorul pentru o astfel de problema.

Site-ul Sohard.ro iti ofera astfel de produse care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti viata sexuala.

Deseori, in viata de cuplu lucrurile nu se desfasoara normal in ceea ce priveste relatia sexuala si apar anumite disfunctionalitati in viata de cuplu. In cele ce urmeaza vom vorbi despre tipurile de relatii sexuale care nu ar trebui sa aiba loc in cupluri.

Relatii sexuale folosite pentru dominarea partenerului

Aceste tipuri de relatii sexuale apar atunci cand sotia nu raspunde cererilor sotului cu privire la desfasurarea actului sexual. Astfel, sotul incearca sa isi restabileasca controlul dominand sotia din punct de vedere sexual.

Aceasta practica poarta denumirea de viol marital si se manifesta fie prin obligarea sotiei de a face sex impotriva vointei, fie prin fortarea acesteia pentru a realiza acte sexuale nedorite, fie prin fortarea acesteia de a participa la acte sexuale cu alte persoane sub privirea sotului. Astfel de actiuni sunt pedepsite de lege, fapt pentru care ele trebuie reclamate.

Relatii sexuale folosite ca substituit pentru iubire si afectiune

Unii parteneri sunt de parere ca lipsa sexului din viata de cuplu inseamna si lipsa iubirii si afectiunii. Astfel, ei ajung sa-si oblige partenera sa faca sex pentru a se reasigura de faptul ca au parte de iubire si afectiune. Acest lucru se manifesta in general la persoanele cu stima de sine scazuta, la persoanele care nu au incredere in relatia in care sunt implicate.

Relatii sexuale folosite ca echivalent al virilitatii

Unii barbati sunt de parere ca activitatea sexuala reprezinta virilitate. Pentru a se asigura de faptul ca sunt virili, ei isi pot obliga partenerele sa intretina relatii sexuale, indiferent de tehnica folosita. Asadar, acesti barbati vor sa-si afirme virilitatea prin violul marital.

Relatii sexuale folosite ca pedeapsa

Aceasta problema poate fi privita din doua unghiuri. In primul rand facem referire la barbatii care isi pedepsesc femeile prin viol marital pentu a le da o lectie. In al doilea rand ne referim la femeile care refuza implicarea in activitatile sexuale tot ca o pedeapsa, insa de aceasta data pentru sot.

Relatiile sexuale folosite ca paliativ universal

Unii barbati sunt de parere ca activitatea sexuala din cadrul cuplului este un indicator al faptului ca relatia per ansamblu merge bine. Acestia cred ca sexul poate rezolva orice problema si recurg la el chiar daca partenera nu doreste, atunci cand din diferite motive s-au certat. In urma partidei de sex (partida care de fapt e un viol marital), acesti barbati sunt de parere ca totul s-a rezolvat.

Astfel de practici sunt total nedorite in viata de cuplu, fapt pentru care ele trebuie evitate. Mai mult decat atat, reclamarea lor duce la sanctiuni destul de grave.

Categorized in: