Căutați o modalitate de a vă relaxa în mod natural și de a calma durerea musculară? Dacă da, atunci ar trebui să încercați să vă preparaţi propriul ulei de masaj cu ghimbir. Acest amestec de uleiuri este ușor de făcut, poate ajuta la îmbunătățirea circulației și poate oferi pielii o strălucire sănătoasă.

În plus, uleiul esențial de ghimbir din această rețetă are proprietăți antiinflamatorii care pot ajuta la ameliorarea rigidității și durerii. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui mod rapid și ușor de a vă răsfăța, atunci încercați acest ulei de masaj cu ghimbir!

Eeste o rețetă simplă care are câteva beneficii grozave pentru mintea și corpul dvs. Rețeta de ulei de masaj cu ghimbir este o modalitate excelentă de a vă încălzi și de a calma corpul, ajutând la ameliorarea durerilor musculare. De asemenea, este foarte hidratant pentru pielea uscată.

Beneficiile uleiului de masaj cu ghimbir

Obţinut din rădăcină de ghimbir distilată cu abur, uleiul esenţial de ghimbir (Zingiber officinale) are o aromă liniștitoare și calmantă, care este populară pentru susținerea digestiei sănătoase. Iată ingredientele folosite în acest ulei de masaj cu ghimbir şi beneficiile pe care fiecare le aduce rețetei DIY. Vă recomandăm să folosiţi uleiuri esentiale doTERRA. Acestea sunt uleiuri pure, de cea mai bună calitate.

Ulei esential de ghimbir

Ghimbirul este un ulei esențial stimulant care aduce senzații de căldură, relaxare și ameliorarea durerii atunci când este aplicat local. Este foarte liniștitor pentru mușchii și articulațiile dureroase. Aroma proaspătă, condimentată poate calma stările de anxietate. Uleiul de ghimbir este, de asemenea, excelent pentru greață.

Ulei esential de cardamon

Uleiul esențial de cardamon nu numai că oferă senzații de încălzire în timpul unui masaj, ci este și relaxant. Proprietățile sale îl fac un plus excelent pentru un ulei de masaj care să pătrundă în profunzimea țesuturilor.

Ulei esential de portocale

Uleiul esențial de portocale dulci aduce energie, strălucire și pozitivitate atunci când moralul este scăzut. Aroma dulce, fructată oferă curaj şi energie atunci când sunteţi copleșiţi. De asemenea, restabilește energia fizică și stimulează creativitatea.

Ulei de migdale dulci

Uleiul de migdale dulci este baza acestui ulei de masaj. Este un ulei purtător uimitor care este un adaos excelent pentru produsele de îngrijire corporală. Conține acizi grași, precum și vitaminele A și E care sunt benefice pentru îngrijirea pielii. Acest ulei de corp pătrunde ușor în piele şi nu lasă o senzație grasă.

Ulei de masaj cu ghimbir

Această rețetă este simplă, ușor de făcut și necesită doar patru ingrediente. În plus, ghimbirul este excelent pentru probleme circulatorii, dureri de cap, greață și alte probleme. Încercați această rețetă data viitoare când aveți nevoie de un ulei de masaj natural!

  • 10 picături ulei esențial de ghimbir
  • 8 picături ulei esențial de cardamom
  • 6 picături ulei esențial de portocale
  • 1/4 cană ulei de migdale dulci
  • o sticlă cu pulverizator

Sfaturi de siguranta: uleiul de ghimbir este considerat netoxic, dar poate provoca iritații persoanelor cu pielea sensibilă. Cel mai bine este să utilizați ulei de ghimbir în diluție scăzută atunci când îl aplicați pe piele.

Variatii de reteta: Puteți folosi alte uleiuri purtătoare, cum ar fi uleiul de jojoba sau uleiul de sâmburi de struguri.

Categorized in: