Probleme des intalnite la un laptopLaptopurile, varianta mobila a computerului personal implica in general o putere mai redusa pe partea de gaming in comparatie cu un computer personal, necesita un nivel mai mare de atentie in ceea ce priveste grija datorita faptului ca o  data cu mobilitatea acestuia, creste si riscul de a suferi daune, care pot obstructiona performanta, reduce perioada de viata sau in cel mai grav caz cer inlocuirea completa a laptopului.

In acele cazuri in care v-ati avariat grav laptopul, trebuie sa stiti ca puteti apela la un service laptop Bucuresti. Un service de laptop pe langa reparare, curatare si upgrade-ul acestuia poate oferi si optiunea de a inlocui complet anumite componente, cum ar fi cele avariate.

Cele mai frecvente inlocuiri cerute de catre clienti sunt la nivelul displayului sau a invertorului acestuia. Este cunoscut faptul ca partea cea mai sensibila si mai avariata a unui laptop este display-ul acestuia, el nefiind protejat de catre nimic.

Display-ul sau invertorul acestuia mai necesita schimbare si in acele cazuri cand luminozitatea ecranului este redusa indiferent de ce optiuni selectati pentru acesta.

Alte inlocuiri pe care le puteti realiza pentru laptop prin intermediul unui service de laptop este inlocuirea tastaturii laptopului, deoarece si acesta ca si display-ul este o parte foarte vulnerabila, putand fi cu usurinta susceptibil de a se murdari, incleia, umezi si astfel stricand raspunsul tastelor la degetele utilizatorului.

Tastatura mai poate suferi si alt fel de probleme cum ar fi cele in care a suferit anumite socuri cauzate caderii de la distanta a laptopului, sau in cazul in care tastatura a intrat in contact cu anumite substante periculoase pentru siguranta si buna functionare a acestuia.

Mufele de alimentare a unui laptop sunt si ele o parte vulnerabila la a suferi daune intrucat o data cu trecerea timpului se uzeaza si astfel nu mai permit incarcarea laptopului, indiferent daca il tineti in priza o ora sau mai multe ore.

Alte parti componente periferice ale unui laptop care mai pot fi schimbate sau chiar upgrada-te sunt unitatile optice care pot scrie cd-uri sau si dvd-uri, cum ar fi unitatea optica dvd-rw.

Alte probleme des aparute la un laptop sunt cauzate tot de catre socuri si lovituri ca urmare a impactului cu solul de la inaltime, si apar la nivelul intregii carcase ale laptopului sau a ramei de display care se poate crapa. In acest caz puteti apela la un service de laptop pentru a inlocui complet atat carcasa cat si rama de display.

O alta problema survenita relativ des la nivelul functionarii adecvate a unui laptop si care poate fi rezolvata apeland la serviciile unui service de laptop-uri vin la nivelul sistemul de inchidere si de deschidere a acestuia, acesta putand fi remediat prin inlocuirea balamalelor.

Categorized in: