Obtine cat mai mult de la gadgetul tau AndroidTelefonul tau Android, pentru care ai putea avea nevoie de un incarcator telefon, poate fi folosit in diverse moduri si cu diverse aplicatii din ce in ce mai evoluate.

Multi utilizatori de telefoane inteligente sau tablete cu sistemul de operare Android vor sa navigheze pe internet cu gadgetul pe care il au. Astfel, browserul Chrome e unul care le ofera tuturor aceasta posibilitate de a naviga pe internet usor si in siguranta, fara a avea grija ca telefonul lor pateste ceva neplacut.

Chrome se dezvolta si el tot mai mult, tinand pasul cu tehnologia din domeniul telefoanelor inteligente. Acum, utilizatorii au la dispozitie aplicatia Chrome Dev, ea oferind spre testare unele optiuni are inca nu au ajuns la marele public. Unele dintre ele sunt inca in faza experimentala, asa ca e foarte important ceea ce cred utilizatorii despre acestea, inainte ca ele sa fie integrate in aplicatia de mobil.

Optiunile Google Chrome pot fi testate si pe alte platforme, asa cum sunt programele de operare Windows, Mac si Linux. Atunci cand testezi o aplicatie sau un program aflat inca in faza experimentala, trebuie sa stii ca exista si o posibilitate ca tu sa pierzi unele informatii stocate in propriul dispozitiv. Din acest motiv, se recomanda salvarea celor mai importante fisiere si informatii din telefonul sau tableta ta, chiar inainte de a incepe sa folosesti Google Chrome Dev.

In functie de telefonul tau mobil, e posibil sa nu poti primi toate actualizarile necesare deoarece acestea depind si de varianta programului de operare existent pe el. Cei carora le place sa scrie mult pe telefon sau tableta si tirmit multe mesaje scrise sau e-mailuri au posibilitatea de a instala pe ele Google Handwriting Input. Aceasta este o alternativa la tastatura traditionala pe care o folosesc asemenea dispozitive inteligente.

Aplicatia creata de cei de la Google converteste scrisul de mana in litere specifice calculatorului. Utilizatorii pot folosi un stilus sau chiar propriul deget pentru a scrie ceea ce doresc pe ecran. Desi pe piata exista multe aplicati care fac acelasi lucru, cea oferita de Google poate recunoaste chiar si cel mai urat scris de mana. Dupa descarcarea si instalarea aplicatiei, setarea acesteia se face foarte simplu.

Ea trebuie aleasa din meniul telefonului in locul tastaturii obisnuite care se gaseste in dotarea sistemului de operare Android. Astfel, cei carora li se pare greu sa scrie pe tastatura unui smartphone pot recurge la aceasta varianta extraordinara. Gadgeturile cu Android ofera solutii pentru tot ceea ce doresc utlizatorii. Cei care vor sa scape de grija gasirii masinii in marile parcari unde ajung pot apela la o aplicatie conceputa special pentru ceasurile inteligente.

Programul de operare Android Wear permite instalarea unei instalatii care iti localizeaza masina cu precizie intr-o parcare. Ea se numeste My Car Locator. Dupa ce iti parchezi masina, lansezi aplicatia si dai comanda de localizare a acesteia. Printr-o singura apasare a unui buton, locatia masinii e stocata in memoria ceasului tau inteligent, ea fiindu-ti indicata apoi prin coordonatele exacte de satelit.

Categorized in: