Machiaj bine fixatDe fiecare data cand va machiati vreti sa iasa perfect. Vreti sa dureze toata ziua, sa nu se distruga la transfer, sa stea bine fixat. In acest sens este esential ca baza machiajului sa fie una solida.

Primer, fond de ten, pudra de fata de calitate. Pudra poate fi folosita fie pe un ten nemachiat, fie peste machiaj, oferindu-i acestuia un aspect mat fara imperfectiuni si o rezistenta mai mare.

Cum aplicati corect o pudra? O pudra trebuie aleasa in functie de nuanta fondului de ten pe care il folositi. Pudra de fata trebuie sa fie in aceeasi nuanta si cu culoarea pielii sau usor mai deschisa pentru a crea impresia de transparenta.

Pensula cu ajutorul careia se aplica pudra trebuie scuturata si agitata pentru a evita un posibil surplus pe fata. In exces, pudra acorda fetei un aspect artificial.

Nu aplicati niciodata pudra pe pielea transpirata pentru ca exista cele mai mari sanse ca aceasta sa se irite. Pentru obtinerea impresiei de luminozitate, de-a lungul fruntii trebuie aplicata o pudra usor mai deschisa la culoare decat restul fetei. Pentru un machiaj perfect, puteti la fel de bine sa combinati doua nunate de pudra peste fondul de ten.

Optati pentru pudra pulbere, pudra minerala sau bronzanta. Pudra pulbere este folosita pentru a obtine aspectul final si a intari machiajul. Pudra minerala este o pulbere naturala care poate fi folosita ca baza de machiaj. Folositi o pudra bronzanta pentru a aduce o stralucire calda fetei.

Machiajul sta fixat daca pudra este aplicata corect si daca este o pudra buna, de calitate. O pudra ieftina s-ar putea sa va irite fata si sa aiba acel aspect rosiatic, iar la cea mai mica atingere sa se transfere.

De asemenea, trebuie avut grija pentru ca pe haine sau pe lenjeria de pat se transfera foarte usor. Mereu inainte de culcare este esential sa va demachiati, sa nu ramana exces de machiaj pe fata. Toate acestea vor garanta un machiaj bun si de calitate.Machiaj bine fixat.

Categorized in: