Husele din materiale dure – cea mai indicata alegereDaca trebuie sa va protejati un smartphone cu o husa, ce parere ati avea de o husa dura? Acestea sunt ideale pentru ca protejeaza mult mai bine decat niste huse din silicon, prin atenuarea impactului caderii.

Huse Sony va ofera o varietate de huse rezistente pentru smartphone-urile Sony. Dar daca luam cazul huselor  din poliuretan, un tip de plastic usor de personalizat, dar care ofera o protectie buna, insa nu sunt durabile, se pot sparge sau rupe si ele in cazul accidentelor.

Husele din policarbonat sunt mai dure, rezistente si usoare, aceste huse ofera o protectie mai mare la impact, la zgarieturi, fisurare, spargere.

Husele din fibra de carbon sunt tesute, si acestea sunt aproape la fel de puternice ca otelul. Pretul acestor huse din carbon este mai mare, sunt printre cele mai scumpe pentru ca protectia asigurata de material este maxima.

Orice posesor al unui smartphone Sony poate achizitiona huse la diferite preturi, in functie de materialul din care sunt produse, dar primul gand este sa poate avea o husa care sa ofere o protectie foarte ridicata a touchscreen-ului si display-ului, care daca s-ar sparge, atunci telefonul ar deveni chiar nefunctional.

Orice reparatie chiar executata extrem de bine ar face ca smartphone-ul Sony sa nu mai functioneze chiar in parametrii din fabrica, si este posibil ca uneori sa nu mai poata fi reparat, si sa fie nevoie sa fie inlocuit, cu costuri si timp pierdut.

Nimeni nu isi doreste asa ceva, deci atentia oricarui posesor de smartphone este sa achizitioneze si o husa dura.

O alta solutie este husa UAG (Urban Armor Gear) concepute mai ales pentru activitati in aer liber, protectia este de nivel militar, de aici si denumirea de armura. Cum sa nu va doriti o armura pe tip de husa pentru smartphone?

Atunci, telefonul dumneavoastra va fi protejat si mai mult decat cu o simpla husa, pentru ca este fabricata de o firma renumita pentru eficienta sa in protectia militara, care respecta standarde inalte militare, de protectie impotriva apei, ninsorii, umezelii, socurilor, etc.

S-a mai spus ca aspectul unei huse UAG este mai voluminos, dar exista si huse mai subtiri, avand margini cauciucate pentru aderenta. De asemenea, unele huse UAG au tehnologia anti-glare, adica puteti citi daca va bate soarele pe ecran.

Puteti alege din huse Sony cea mai corespunzatoare husa pentru un telefon Sony, cunoscand si fiind informat in legatura cu oricare tip de material folosit, care ofera protectie de diverse grade, pornind de la un grad mai mic pana la cel mai mare grade de protectie.

In concluzie, alegerea o faceti pentru a fi extrem de multumiti in oricare situatie in care telefonul dumneavoastra a fost scapat din mana, sau a suferit diferite accidente nedorite, stiind ca husele in prezent sunt confectionate din ce in ce mai bine pentru a garanta utilizarea smartphone-urilor in medii diferite in care chiar daca se produc accidente, husele pot evita deteriorarea touchscreen-ului, si de fapt a smartphone-ului oricarui utilizator de telefonie mobila.

Categorized in: