De ce sa alegi un gadget cu Android

De fiecare data cand ai nevoie de un touchscreen Samsung sau de alte componente pentru telefoanele mobile inteligente, trebuie sa stii ca gasesti astfel de elemente si accesorii la un magazin online de incredere, asa cum este Acesoriigsm.ro.

Companiile producatoare de telefoane care provin din Asia si America sunt mult mai agresive pe piata de profil decat cele care provin din Europa. Companiile chinezesti sunt si ele mai prezente pe aceasta piata a gadgeturilor si ofera terminale performante la preturi accesibile pentru orice buget.

Ultimele modele lansate de producatorii chinezi reprezinta o adevarata provocare pentru marii producatori din domeniu, asa cum sunt Samsung si Apple. Producatorul chinez Xiaomi si cel indian Micromax sunt pe primele locuri in topul companiilor in plina ascensiune care ameninta marii jucatori de pe piata telefoanelor mobile inteligente. Modelul lansat de Micromax, denumit You Yuphoria si cel produs de Xiaomi (Mi 4) sunt ambele varfuri de lance ale acestor companii.

Trasaturile lor tehnice sunt cu adevarat impresionante si arata agresivitatea cu care acesti mici producatori vin din urma pentru a cuceri un segment de piata cat mai mare in acest domeniu. Yu Yuphoria este iun telefon ce asigura inclusiv conexiune LTE (cu alte cuvinte, 4G), el avand un afisaj cu rezolutia de 720 x 1280 de pixeli, alaturi de un procesor Snapdragon 410.

Acesta mai are o camera dorsala de 4 MP si una frontala de 5 MP, totul alaturi de o memorie RAM de 2 GB si o capacitate de stocare de 16 GB. In schimb, telefonul Mi 4 al celor de la Xiaomi se lauda cu calitati cel putin la fel de bune din punct de vedere tehnic. El include un ecran de 5 inchi, o rezolutie extraordinara de 1080 x 1920 de pixeli si un procesor Snapdragon 615, produs de cei de la Qualcomm.

Camera lui principala are o rezolutie de 13 MP, in timp ce camera frontala, folosita in special pentru convorbiri video si selfie-uri, are rezolutia de 5 MP. Acest telefon permite, de asemenea, conectarea la o retea 4G si are o capacitate interna de stocare ce ajunge la 16 GB. Din aceste motive, utilizatorii sunt inclinati acum mai mult spre asemenea terminale decat spre unele care sunt produse de companii consacrate in domeniu, dar care nu au atatea calitati tehnice precum acestea enumerate mai sus.

Si cei de la Motorola au lansat un telefon spectaculos atat ca pret, cat si ca trasaturi tehnice. Moto G are un ecran de 5 inchi, la o rezolutie de 720 x 1280 de pixeli. Camera lui din spate are rezolutia de 8 MP, in timp ce camera frontala are doar 2 MP. Memoria lui RAM este de doar 1 GB, ceea ce il face mai putin performant decat celelalte, insa si pretul este unul mai scazut in comparatie cu al acestora.

Telefoanele mobile de ultima generatie tind sa aiba ecrane tot mai mari si sa includa specificatii tehnice de invidiat, caci utilizatorii sunt tot mai pretentiosi si ei.

Categorized in: