separator-de-grasimi-np0-3

Atunci cand suntem pusi in situatia de a achizitiona un produs, prima intrebare care ne vine in minte este umatoarea: de ce? De ce ar tebui sa achizitionam x produs in detrimentul altuia?

De cele mai multe ori produsele se aleg in baza pretului celui mai mic, insa acest sistem de alegere nu este unul dintre cele mai bune. Spre exemplu, in cazul alegerii si achizitionarii de separatoare de grasimi Valrom vom constata ca nu doar pretul redus ne poate convinge, ci chiar si caracteristicile tehnice ale produsului.

Aceste separatoare de grasimi Valrom sunt dispozitive menite sa ne ajute in vederea curatarii apelor menajere pe care le aruncam zilnic, si care curg pe conducte, bine ascunse de privirile noastre.

Pe undeva si retele noastre de tevi seamana cu organismul uman. Chiar daca in exterior totul arata bine si nu este vizibila nici o problema, in cazul aparitiei unei proaste functionari a uneo componente, abia atunci apar si semnalele deficientei. Mirosul urat, infundarea tevilor si refularile, toate aceste elemente fac parte din problemele pe care deversarea apei cu deseuri menajere le poate crea in timp.

Cum ne ajuta aceste separatoare de grasimi Valrom in remedierea problemei?

In primul rand aceste separatoare de grasimi anticipeza situatia deficitara si incearca sa remedieze si sa previna o astfel de conjunctura. Cu totii stim ca apele murdare sufera de-a lungul procesului de eliminare o serie de transformari, fi hidroliza, fie oxidare, fie descompunere chimica.

Folosirea unor separatoare de grasimi Valrom are rolul de a reduce aceste procese, astfel incat mirosurile neplacute rezultate in urma acestor procese sa poata fi eliminat in totalitate.

Pe de alta parte cu totii stim ca in curgerea sa apa nu ia cu sine toate particulele. Daca vorbim despre grasimi, uleiuri si alte particule de murdarie, atunci este bine de stiut ca acestea au proprietatea de a adera extrem de usor la peretii conductelor, ceea ce creste riscul colmatarii.

Acest lucru inseamna ca murdaria se va depune pe peretii tevilor in straturi pana la o gatuire completa a traseului, ceea ce inseamna imposibilitatea retelei de deversare de a mai lucra in mod eficient.

Separatoarele au rolul de a disocia substantele si de a le filtra astfel incat apa rezultata pentru a fi evacuata sa aiba un grad de curatenie cat mai mare.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa cumparam separatoare de grasimi de la Valrom este acela ca in acest fel putem proteja si efectul pe care apele deversate in au asupra statiilor de epurare.

Totul este un circuit inchis si de la o simpla ignoranta se poate ajunge la probleme din ce in ce mai mari, cu rezolvare tot mai deficitara. Aceste produse se monteaza la nivel suprateran si pot fi folosite atat in cazul masinilor de spalat, cat si in ceea ce priveste locuintele personale, sub chiuveta din bucatarie.

Astfel de separatoare pot fi gasite in magazinul www.shop-einstal.ro, de unde putem afla si o gama ampla de informatii cu privire la modul de functionare, dar si cu schema de montare, astfel incat si noi sa putem fi protejati de pericolele ce pot aparea din cauza apelor uzate menajere ale fiecaruia dintre noi.

Categorized in: