Cum afecteaza noul update Google Penguin serviciile SEO

Google Penguin Update pentru seoIn cazul in care aveti putina experienta in domeniul de servicii SEO si intelegeti importanta unei campanii SEO bine pusa la punct antunci probabil ca ati auzit sau sunteti curios sa aflati despre urmatorul mare update pentru Google Penguin.

Dar poate va intrebati cu ce v-ar afecta pe dumneavoastra, beneficiarul serviciilor SEO, aceasta schimbare. Chiar daca nu lucrati dumneavoastra la propriu zisa campanie SEO, este bine sa stiti un lucru sau doua despre aceasta, pana la urma in joc sunt investitiile si afacerea dumneavoastra. Aceasta schimbare majora din cadrul Google Penguin, vizeaza algoritmi si filtrele de cautare ale motorului, lucru care va avea un impact considerabil asupra SERP (search engine result page).

Scopul acestui serviciu oferit de Google tuturor utilizatorilor este unul simplu si concis. Google penguin ii ajuta pe utilizatorii de internet sa ajunga mult mai usor si mai rapid la informatia dorita, iar in acelasi timp sa inlature siteurile care folosesc modalitati manipulative pentru a atrage clienti, fara a le oferi insa ceea ce cauta.

Ultimul update pentru Google Penguin a fost lansat in urma cu cateva luni, mai precis Octombrie 2012, iar companiile care ofereau servicii SEO de proasta calitate au protestat, mentionand ca aceeasta schimbare va afecta industria de optimizare pentru motoare de cautare. Insa acest lucru nu este deloc adevarat, din contra, cu acest serviciu de la Google, companiile care ofera servicii SEO sunt nevoite sa creeze campanii de o calitate superioara, inlaturandu-se astfel de pe piata firmele fantoma, care doar creaza impresia ca realizeaza o campanie SEO.

What will the ‘Auto Indexer’ software do for you and your website? No#1 – Seo fast Indexer – Index Your Links in record Time

Pe scurt, cu acest update, Google Penguin devine mai inteligent si mai eficient, marcand astfel inceputul unei noi ere a mediului online, atat pentru posesorii de siteuri dar si pentru furnizorii de servicii pentru afacerile online.

Unul dintre cele mai afectate aspecte ale optimizarii continutului va fi partea de anchor text, deoarece Google Penguin va verifica pana la cele mai mici detalii calitatea unui link. Asadar in cazul in care un site ofera un articol iar in acel articol se gaseste un link care nu are legatura cu subiectul, acest site nu va fi promovat in motorul de cautare atat de usor precum un alt site care respecta toate regurile de buna purtate pe Internet. Linkurile fara relevanta vor fi unele dintre principalele tinte ale acestui update.

Dar scopul suprem al acestui update este sa duca o lupta impotriva spamului. Din cauza siteurilor spam, o mare parte din Internet ramane in umbra. Siteurile care au de oferit continut interesant si de inalta calitate, au de suferit din cauza asta. Dar google a pornit o campanie uriasa, cu multe surse de finantare pentru a inlatura spamul de pe Internet. In acest fel se incurajeaza aparitia de siteuri de calitate, bine optimizate si un Internet curat si ordonat.

Firma DanBradu.ro este pregatita pentru aceasta schimbare pe plan mondial, iar campaniile SEO viitoare nu vor avea de suferit din aceasta cauza. Secretul reusitei pe Internet si mentinerea succesului o lunga perioada de timp consta in utilizarea unui continut de inalta calitate optimizat la un nivel inalt.