Care sunt avantajele usilor din fibra de sticla?Unul dintre elementele cele mai importante ale unei case este, cu siguranta, usa. Fie ca vorbim de usi interioare sau exterioare, fiecare trebuie aleasa cu grija.

Putem cauta cele mai frumoase modele in showroom-urile specializate sau putem apela la serviciile echipei TGG .

TGG este un magazin online care ofera o gama variata de usi si accesorii, la preturi extrem de avantajoase.In cele ce urmeaza, vom vorbi despre cateva dintre avantajele pe care le ofera usile din fibra de sticla.

La sfarsitul anilor 1990, usile din fibra de sticla au fost inventate ca o alternativa la usile din lemn. Problema cu aceste usi, totusi, a fost ca semanau foarte mult cu fundul unei barci, construit si el tot din fibra de sticla.

Datorita progreselor tehnologice si a noului proces denumit Accugrain, fibra de sticla poate fi modificata pentru a semana cu lemnul de stejar sau de mahon. Ca urmare a schimbarii produse in aspectul lor, multi proprietari de case se pot bucura de aspectul si frumusetea lemnului real, insa cu numeroase avantaje ale fibrei de sticla.

Principalul avantaj al usilor din fibra de sticla este durabilitatea. Fibra de sticla poate suporta temperaturile extrem de scazute, caldura excesiva si chiar sarea cu efecte daunatoare a oceanului. Chiar si atunci cand este supusa acestor extreme, fibra de sticla nu se va sparge, crapa, deforma si nici nu va putrezi. Fibra de sticla este, de asemenea, rezistenta la coroziune si lovituri, dar si inoxidabila.

Usile din fibra de sticla sunt, de asemenea, ecologice. Fiecare usa din fibra de sticla instalata inseamna o usa de lemn mai putin fabricata. Acest lucru diminueaza foarte mult cantitatea de copaci ce trebuie taiati pentru fabricarea usilor din lemn. Faptul ca o usa din fibra de sticla are o durabilitate mai mare inseamna, de asemenea, mai putine usi fabricate.

Economisirea costurilor la energie reprezinta un alt avantaj al instalarii unei usi din fibra de sticla. O astfel de usa este umpluta cu spuma poliuretanica, care ofera de cinci ori mai multa eficienta energetica decat poate oferi o usa din lemn. Usile de intrare, care prezinta sticla inramata sunt prevazute fie cu geam dublu, fie cu geam triplu, pentru a ajuta la reducerea cheltuielilor de incalzire si racire.

Usile din fibra de sticla asigura un nivel suplimentar de securitate impotriva intrusilor. Geamul din sticla dubla sau tripla nu se va sparge atunci cand un cineva incearca sa intre prin efractie. Aceste usi au, de asemenea, un butuc de minim 30 de centimetri, care adauga si mai multa siguranta atunci cand cineva incearca sa forteze intrarea.

Usile din fibra de sticla sunt extrem de versatile. Acestea pot fi finite sau amorsate din fabrica. Usile care sunt finite din fabrica pot fi colorate pentru a se potrivi cu produsele din lemn din jur sau din casa. Cele amorsate din fabrica sunt disponibile pentru a fi vopsite cu o vopsea pe baza de ulei.

Datorita faptului ca usile din fibra de sticla nu se umfla si nici nu se ingusteaza din cauza schimbarilor meteorologice, finisajul rezista de pana la trei ori mai mult decat o face atunci cand este aplicat pe usile din lemn.

Pentru mai multe informatii cu privire la diferitele tipuri de usi, nu ezitati sa accesati www.tgg.ro.

Categorized in: