cum-masori-la-nivel

In acest articol, www.smartseopack.com ne explica mai multe despre cum ar trebui sa fie continutul de pe un site.

Continutul de baza ar trebui sa fie informativ, distractiv de citit si extrem de bine scris.

Aceste articole ar trebui sa reflecte afacerea voastra sau misiunea afacerii voastre. Odata ce ati scris astfel de continut minunat, doriti ca motoarele de cautare sa observe aceste pagini. Prin urmare, trebuie sa va asigurati ca structura interna de conectare arata motorului Google ca paginile voastre principale sunt cele mai importante. Dar cum faceti asta? Cum va asigurati ca paginile voastre de temelie sunt foarte bune?

In acest post, ma voi concentra asupra intrebarii cum sa incorporati paginile dvs. de baza in structura site-ului. Voi descrie mai intai pozitia cea mai buna a continutului de baza in structura site-ului vostru web. Intelegem cu adevarat ca, pentru majoritatea site-urilor aceasta va insemna o schimbare drastica in structura site-ului actual. De aceea, vom da si cateva sfaturi pentru a optimiza rapid structura site-ului.

Articolele de fundal ar trebui sa apara foarte in fata in structura site-ului. Vizitatorii ar trebui sa poata sa dea click instantaneu de la pagina  de pornire la pagina  de continut de fundal. In mod ideal, daca ati scrie un articol minunat de baza si veti lega toate celelalte pagini despre subiecte similare acelui articol, veti avea si rezultate bune.

Trebuie sa va asigurati ca fiecare dintre aceste articole contine informatie buna, concentrandu-se pe diferite aspecte ale aceluiasi cuvant cheie  cu scopul de a creste rankingul pentru articolul vostru de baza. Ulterior, veti scrie un milion de postari noi care se concentreaza pe unghiuri noi ale subiectului articolului de baza. De la fiecare dintre aceste milioane articole, ar trebui pus un link spre articolul original.

O astfel de structura de legatura interna va va ajuta sa va pozitionati pe Google in continutul vostru.

Daca vindeti pantofi de balet si articolul vostru scrie despre importanta pantofilor de balet bine echipati, ai putea scrie blogposts despre leziuni cauzate de pantofii de balet, diferite marci de pantofi de balet si modul de a determina dimensiunea corecta a pantofilor de balet. Asigurati-va ca va conectati din fiecare dintre aceste blogposturi la articolul vostru original.

In viata reala, probabil ca nu aveti timp sa dezvoltati o astfel de structura elaborata. Totusi, scrierea unui articol despre un anumit subiect duce adesea la inspiratia de a scrie un articol despre un subiect similar. Ar trebui sa incercati apoi sa optimizati aceasta a doua postare pentru un cuvant cheie usor diferit si sa le conectati intern.

De fiecare data cand scrieti un post, trebuie sa va ganditi la postari similare pe care le-ati scris si sa le legati de acestea. Aveti deja un articol important despre acest lucru, chiar daca nu este inca foarte bun? Daca utilizati Yoast SEO Premium, pastrati o privire asupra instrumentului intern de legatura pentru a vedea ce se intampla.

De asemenea, asigurati-va ca ati configurat structura de legatura corecta. Acest lucru nu tine mult timp si ar putea ajuta intr-adevar sa clasificati cel mai important articol. Aruncati o privire la toate postarile de pe subiectul despre care ati scris deja si adaugati linkuri catre cel mai important articol din toate postarile voastre despre acest subiect specific.

Categorized in: